2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه دوتاش دارم بیهوشی خیلی بهتره بیحسی برخلاف نظر دوستان که مشکلی نداره و بچه ات بغل میگیری و...ب ...

بیهوشی فکر میکنم خیلی راحتتره برا بیحسی اون آمپول که میزنن به کمر بعدش استرس انکار بهت دست میده برا من که اینجور بود خیلیبیقرار شده بودم دوست داشتم پاهامو جمع کنم بلند شم بعد تکانهای شدید فشار شدید به قفسه سینه میارن بعدشم که باید سرت رو تکون ندی یه مدت تا بی حسیت از بین بره تا وند وقت هم درد آمپول تو‌کمرت هست همه تو بیمارستان میگفتن بیهوشمون کن ولی گفتن نمیشه 

بیهوشی فکر میکنم خیلی راحتتره برا بیحسی اون آمپول که میزنن به کمر بعدش استرس انکار بهت دست میده برا ...

خب بعد بیهوشیم خیلی درد داریم

زمانی که به هوش میایم شکممونو فشار میدن ینی حس میکنیم 

حداقل بیحس باشین میان فشار بدن حس نمیکنیم

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️

من بدشانس سر بچه اول بیهوش شوم سر سزارین

ولی سر دومی گفتم بزار بی حسی بزنن آقا انگار بی حسی رو دکتر زده ولی پاهام بی حس نشده ،بدون اجازه از من و بی فکری دکتر دوباره ماده بی حسی رو زد منم فشارم ۶ شد داشتم می مردم بهم کپسول اکسیژن دادن تو دهنم گذاشتن تا حالم خوب شد خدا لعنت کنه دکار بی هوشی ام رو من نمی بخشمش

ینی بیهوشی بهتره؟

از نظر من آره

من بعد از چندماه هنوز عوارض بیحسی رو دارم 

آخرین باری رفتم دکتر مغز واعصاب گفت بخاطر دارو بیحسی تو کمرت هنوز این عوارضو داری

آخع من بعد زایمانم ی سمت بدنم لمس شده بود وکلی هزینه کردم تا فهمیدن علت چیه

تجربه دوتاش دارم بیهوشی خیلی بهتره بیحسی برخلاف نظر دوستان که مشکلی نداره و بچه ات بغل میگیری و...ب ...

وقتی به هوش میایم میان شکمو فشار میان خیلی دردمون میگیره که

حداقل تو بیحسی حسش نمیکنیم اون دردو تا اون حد

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️