2777
2789
عنوان

دختره ی پرروو!!!

381 بازدید | 28 پست

خانوما من مشغول درس خوندن هستم خیلی گرفتارم ولی هرکار از دستم بر بیاد برای بچه هام میکنم بیرون میبرمشون شهربازی شام بیرون خرید همه چی 

ولی بخاطر درسم سکمی این فاصله بین بیرون رفتنازیاد شده ولی چون پرستار تمام وقت گرفتیم برای بچه ها ایشون هم بچه هارو تفریح نیبرم هم بهشون میرسن هم غذا درست میکنن

جاتون خالی ظهر سبزی دلو با ماهی درست کردن واقعا هم خوشمزه شده بود جایی برای بهانه نداشت 

دخترم تا دید غذا ماهی هست یهو زد به جیییغ و داد و گریه شش سالشه 

گفت من اینو نمیخورم بیخود کردی درست کردی من کباب دیگی میخوام 

من واقعا تعجب کردم اصلا تابحال چنین برخوردی از بچم ندیدم همه نشستن دارن غذا میخورن این هنوز یک ر بعه داره سر صدا میکنه نمیدونم باید چکار کنم خیلی ناراحت شدم نمیخوام بهش باج بدم 

خیلی پررو بازی در میاره 

کلا بچه پرروعه خیلی ولی خب من زیاد سر به سرش نمیذارم که وقیح نشه روش باز نشه 

واقعا نمیدونم چکار کنم چقدر دلم‌برای این خانوم سوخت انقدر زحمت میکشه این برخورد بی ادبانه دخترمه 

بعضی وقتها که این رفتارای  پررو بازی دخترم زیاد میشه از مادر بودنم بیزار میشم خیلییی پر‌توقع هست خیلی پر فیس و‌افاده در صورتی گه ما خیلی ادمهای خاکی هستیم 

هرچی بخواد همسرم باید در‌اسرع وقت براش تهیه کنه وگرنه یه اداهایی در میاره که باید ببینین 

تازه همسرم پدرش نیست ناپدریشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هولییییی شتتت بهت گفت بیخود کردی؟!!!!!!!! 

پشمام حاجیییییی من با ۱۸ سال. سن جرئت ندارم چیزی بگم بذمامانم حتی وقتی غذا درست نکنه هم 

چ‌ جرئتی داره 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

حتما از خانومه معذرت خاهی کن

خب معذرت خواهی هم بکنم با این عفریته چکار کنم 

اصلا انگار از این خانواده نیست از من بدنیا نیومده 

انقدررر سلیته س ک حد نداره پونزده کیلو وزنشه همه رو راه میبره 

بی‌توجهی کن براش چیز دیگه درست نکن بگو  بیا اینو بخور فردا کباب دیگی درست میکنیم اجازه نده چیز دیگه ای بخوره جتی اگه تا فردا گرسنه بمونه شیرینی و شکلات و چیزایی که خودتون تا شب میخورین رو بزار بخوره ولی غذا نپز

صلوات
بعضی وقتها که این رفتارای  پررو بازی دخترم زیاد میشه از مادر بودنم بیزار میشم خیلییی پر‌توقع هس ...

خوب دیگه همسرت همه چیز بهش فراهم میکنه پررو شده 

دیگه 

بذار داد بزنه مهم نیست 

دوبار این کارو کنی متوجه میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

آخی فک کنم چون بابا نداره بخاطر وضع خانه و اینا شاید عصبی شده

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

دخترتو همون لحظه تنبیه کن بفرستش بره تو اتاقش تا به کار بدی که کرده فکر کنه 

نمییییزه دستشو‌اروم‌میگیرم‌ببرمش‌تو‌اتاق میگه ولم کننن ای مردم این منو کشششت جیییغ داد اصلا یک وضعی بخدا اصلا کتک نخورده ما انقدر‌اروم‌هستیم باورتون‌نمیشه 

پسرم هم ارومن این خیلی روانیه

آخی فک کنم چون بابا نداره بخاطر وضع خانه و اینا شاید عصبی شده

عزیزم اصلا این پدر ندیده خیلی کوچیک‌بوده جدا شدم‌بعدم‌ازدواج کردم یک‌برادرجدید داره خیلییی هم همسرم. رو‌دوست داره بابا صداش میکنه 

وضعیت خونه زندگی هم روبراهه اتاق مستقل داره لوازم کامل و‌شخص ی همه چی داره 

نمییییزه دستشو‌اروم‌میگیرم‌ببرمش‌تو‌اتاق میگه ولم کننن ای مردم این منو کشششت جیییغ داد اصلا یک وضعی ...

عزیزم ببین چی دوست داره اونو ازش منع کن مثالا تماشای تلویزیون اصلا دلت نسوزه این بخشی از تربیت بچست 

😎💚🐬
عزیزم ببین چی دوست داره اونو ازش منع کن مثالا تماشای تلویزیون اصلا دلت نسوزه این بخشی از تربیت بچست& ...

بدون توجه به ممنوعیت من میره روشن میکنه تو چشمم نگاه میکنه میگه بتوچه دلم میخواد