2777
2789

حالا انقد شله زرد شله زرد کنید که مجبور شم برم درست کنم😏😏

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پیمونه برنج با هفت تا پیمونه اب بذار بپزه

ابش که کشیده شد زعفرون بزن

هر جی بیشتر بهتر

شکرم سلیقه ایه

بین یک تا دو پیمونه

نصفشو بریز بذار به خورد هم برن

چند دقیقه بعد نصف دیگشو بریز

با هل و زعفرون و گلاب

اصلا کاری نداری خیلی راحته

برنج نیم دون باشه بهتره

لطفا لایک نکنید مرسی🙏

عکسشو بذار

به‌ش آب اضافه کن روی شعله گاز انقددددد هم بزن شاید درست شد 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

حتما  آبش کم بوده یا شعله زیرش زیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
هوس کردم

منم هر سال همین موقع، چون هیشکی برامون نمیاره و همه جا حرفشه هوس میکنم خودم درست میکنم😂😂

هنوز نپختم قبلا پخنم این کارم کردم درست نشده😅😂😩

پس نپز دیگه😂

خیلی راحته که شله زرد، چرا خراب میکنی؟ 

خیلی آسونه،سرآشپز پاپیون نصب کن کلی دستور داره هم متنی هم ویدئویی.منم دوست دارم ولی کسی نمیخوره،نمیخوام بپزم..دلم خواااااست

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️