2777
2789
عنوان

عجیبترین حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 73 پست
از نظر روحی صداشون واقعا آرامش بخشه😌

نه بابا من دوست ندارم..کلا ازحیوانات خوشم نمیاد..باورمیکنی تو خونم حتی گلدونم ندارم هیچ موجود زنده ای غیرازخودمون تو خونه نیست..چندشب پیشم یه سوسک ازروپام ردشد هنوز فک میکنم روپامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داییم تو خونه میمدن داشته با پوشک  روزی 5 کیلو میوه میخورده😐

میمون؟

از این کوچولو بامزها آخی😍😍

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
نمیدونم یک شب دیگه صداش نیومد هرچی گفتم تو کشتیش گردن نگرفت😭😭🥺🥺🤣🤣

کار خودش بوده🤣🤣🤣

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
نه بابا من دوست ندارم..کلا ازحیوانات خوشم نمیاد..باورمیکنی تو خونم حتی گلدونم ندارم هیچ موجود زنده ا ...

ووی سوسک خیلی چندشه خدا برا هیچکس نخواد😩😩🤣🤣

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔

عجیب ترینش یه نوع سوسماره سبزه شبیه آفتاب پرسته اسمش یادم رفت انقدچندش وترسناکه

من عروس دارم وماهی عاشق عروسمم خیلی مظلوم ونازوشیرینه ادم دلش میخوادبخورتش ولی خدایی مارکجاش نازه شیرنازه؟سوسمارخوشگله؟😐😐😑

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

متاسفانه قبحش تو جامعه ی ما تاحدودی ریخته شده

ولی اشتباه تا همیشه اشتباهه💕💕

اونم نگهداری از سگ تو خونه هست

پیامبر صلّی  الله  علیه  وآله فرمود: خانه ای🏡 که سگ در آن باشد، ملائکه الهی به آن در نمی آیند.❤️

امیرمومنان علی علیه  السّلام فرمود: از نگهداری سگ در خانه بپرهیزید💛

امیر مومنان علی علیه السّلام فرمود: در نگهداری سگ خیری نیست، مگر در سگ شکاری برای نگهبانی و سگ همراه گله گوسفندان💕💕

تویی تنها امیدم یا رب❤
ووی سوسک خیلی چندشه خدا برا هیچکس نخواد😩😩🤣🤣

یه باردیگه هم عموم رفته بودن رودخونه یه قورباغه اومده بود تو سبدشون توخونشون افتاده بود فک کردم اسباب بازی بچه هاشه ورداشتم بدم بچش دیدم گرمه پرتش کردم دیدم زندست چنان جیغی کشیدم همسایه ها اومدن دم درحیاط که چی شده

عجیب ترینش یه نوع سوسماره سبزه شبیه آفتاب پرسته اسمش یادم رفت انقدچندش وترسناکه من عروس دارم وماهی ...

عروس دریایی دارید؟