2777
2789
عنوان

عجیبترین حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 73 پست
تا حالا نداشتم ولی دلم میخواد یه جیرجیرک داشته باشم صداشو دوست دارم🤣🤣🙈

شوهرعمه منم رفته بودن کوه چندتا جیرجیرک آورده بود توحیاطشون.باگوشیش صداشو میزاشت اونام صدا میدادن این کیف میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی تو حیاطمون بود شوهرم میدید از صداش خوشم میاد همش تهدیدم می‌کرد الان میرم میکشمش 🤣🤣🤣🤣🥺

🤣🤣🤣🤣

چی شد کشتش؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
تازه شما عکسشو ندیدی شبیه موجودات ماقبل تاریخ بود 

وای نگو 

نداری عکسی ازش؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

توی خونمون..سوسک داریم..مارمولک داریم..مورچه هم داریم...گاهی واقعا کاری نداریم بهشون..یه وقتام یه انتحاری میزنیم از دم میمیرن😅😅

آهان گربه ام داریم با بچه هاش بالای پشت بومن..برای اونا غذا میبریم

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
از مار میترسی، از شیر پلنگ ن؟

آخه مار یجوری راه میره مور مورم میشه ولی شیر پلنگ ابهت دارن😂😂

خونه قبلی ما مورچه نداشتیم این خونمون حیاط داره و اطرافمون خونه نساختن انواع حشرات رو داریم ...

😂😂خدا حفظشون کنه