2777
2789
عنوان

عجیبترین حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 73 پست
ما فقط مورچه داریم نه یکی نه دوتا نه سه تا یه لشکرررر،ولی بی آزار هیچ خرجیم ندارن

چه خوب😂😂

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
چه خوب😂😂

فداتم😍🤩😘🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ظرف پلاستیکی  بعد بهشون غذا میداد . پرواز کردن یاد میداد

🤢🤢🤢🤢واااای

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
من تا حالا خودم چیز عجیبی ندیدم ولی دوست دارم شیر و پلنگ ببر داشته باشم

برو باغ وحش کار کن . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
من تا حالا خودم چیز عجیبی ندیدم ولی دوست دارم شیر و پلنگ ببر داشته باشم

تو دبی اونایی که خیلی پولدارن دارن
بعضی جاها هم میتونن ببرن حیوون خونگی هاشون رو

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
تا حالا نداشتم ولی دلم میخواد یه جیرجیرک داشته باشم صداشو دوست دارم🤣🤣🙈

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂پر تو کوچه خیابون چندتارو بیار بزرگ کن

برو باغ وحش کار کن . 

فکر خوبیه😁😁😁

تو دبی اونایی که خیلی پولدارن دارن بعضی جاها هم میتونن ببرن حیوون خونگی هاشون رو

اره دیدم طرف شیر داره😧

یکی از دوستام یه مدت با یکی همخونه بود طرف یه هزارپای خیلی بزرگ داشت گذاشته بود رو دستش عکس گرفته بو ...

واااای مور مورم شد😐😐😐

مار ....خیلی خوشم اومد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

مار ....خیلی خوشم اومد

واقعا دوست داری؟

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂پر تو کوچه خیابون چندتارو بیار بزرگ کن

یکی تو حیاطمون بود شوهرم میدید از صداش خوشم میاد همش تهدیدم می‌کرد الان میرم میکشمش 🤣🤣🤣🤣🥺

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔