2777
2789
عنوان

اگه همسرتون بهتون بگه...

161 بازدید | 15 پست

اگه همسرتون بهتون بگه یه تار موی برادرهام به توعوض نمیکنم و اینکه بگه الویت اول تو زندگیم خانوادم هستن با اینکه بدونید  جز دردسر تو زندگیش چیزه دیگه ندارن واونا باهاش روراست نیستن جوابشو چی میدید؟؟؟؟

اولويتم خودم ميشم 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکش میکنم 

هیچوقت نگفته و نمیگه بخاطر خواهراش خیلی دعوامون میشد اون اولا

تهدید کردم که کوچکترین توهین بشه بهم بخاطر اونا زندگی شو بهم میریزم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔