2777
2789
عنوان

قرص ضد افسردگی

165 بازدید | 17 پست

سلام. من یک مدت بخاطر افسردگی شدید دارو مصرف میکردم ولی بعد یک مدت بدون هماهنگی با روانپزشک قطعش کردم چون مامانم فکر میکرد با قرص خوردن دارم به خودم تلقین میکنم و چیزیم نیست. حالم خیلی بدتر شده ولی مامانم قبول نمیکنه بریم پیش مشاور. به قرص نیاز دارم ولی مامانم حالش بد میشه وقتی میبینه دارو میخورم. چیکار کنم؟ ۱۶ سالمه.

زخمی که نکشتت قویترت میکنه

مامانم بهم میگه داری خودتو به موش مردگی میزنی تا کاریت نداشته باشیم ولی من واقعا حالم خوب نیست و تا خیلی جاها تا مرز خودکشی رفتم ولی بخاطر ترس از اون دنیا این کار رو نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت نگو میخوری.وقتی حالت بدتر شده باید حتما ادامه بدی.باشگاهم برو خیلی کمک میکنه به افسردگی.

مادر کنترلگری دارم. نمیتونم چیزی رو ازش مخفی کنم و داروخونه هم به افراد زیر ۱۸ سال قرص اعصاب نمیده.

کاش حداقل سعی کنی زیاد تو جمع باشی و بادوستات باشی،منم قرصامو قطع کردم اما سعی میکنم زیاد خونه نمونم ...

بیرون از دنیای مجازی دوستی ندارم.

سنتون برای خوردن داروواقعاکم هست این هاخیلی شیمیایی هستن ولی اگرهرراهی ورفتی نتیجه نگرفتی برودکتراصلاقطع نکن چون برمیگرده به صورت شدیدمن تجربه دارم مامانم درگیرش هست چندسال

وقتی همسن و سالام رو میبینم از خودم نفرت میگیرم. فقط منم که تو این سیاهچاله گیر افتادم و کسی نمیتونه کمکم کنه. همه خیلی راحت به درس و زندگیشون میرسن ولی من از همین سن کم تباه شدم..

سنتون برای خوردن داروواقعاکم هست این هاخیلی شیمیایی هستن ولی اگرهرراهی ورفتی نتیجه نگرفتی برودکتراصل ...

بله ولی مادرم قبول نمیکنه، فکر میکنه دارم نقش بازی میکنم. هنوز قبول نکرده دخترش افسردگی داره.

...

به حرفام فکر کن ببین تو تا تو اجتماع نباشی مصرف قرصم برات فایده نداره مگه ادم واسه چی زنده س سعی کن خودت کم کم حالتو بهتر کنی اصلا مهم نیست اگه بایکی حرف بزنی سوتی بدی یا ردت کنه انقد ادامه بده تا یاد بگیری تا یه دوست صمیمی پایه پیداکنی ..مامانت اشتباه میکنه اما تو فکر خودت باش