2821
2789
عنوان

سانانه ساهت

228 بازدید | 34 پست

وای بچه ها من رشتم تجربیه، ولی نمرات رشته ریاضی زده از اولش اینطور بود چیکار کنم 😭 حتی دکمه اعلام مغایرت هم نداره به مدرسه هم زنگ زدم گفته سایت خرابه ولی تا ساعت 12 بیشتر وقت نیست که

!life on my own terms

باید دونه دونه پیش بری تأیید کنی نمره هارو سایت بالا نمیاد من هرچقدر خواستم وارد بشم نشد

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

باید دونه دونه پیش بری تأیید کنی نمره هارو سایت بالا نمیاد من هرچقدر خواستم وارد بشم نشد

الان امروز همه باید برن تو این سایت؟حتی اونایی که اعتراض نداشتن به نمره شون؟؟

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا درسا مال رشته تجربی نیست برام همش مال رشته ریاضیه هیچی رو نمیتونم تایید کنم 😢

!life on my own terms
الان امروز همه باید برن تو این سایت؟حتی اونایی که اعتراض نداشتن به نمره شون؟؟

باید بری اگه چیزی با مشخصاتت مطابق نبود ویرایش کنی من تاریخ تولدم اشتباه بود ویرایش کردم و نمره هامو تایید کردم ولی ی جا شنیدم پایه دوازدهما لازم نیست کاری کنن الان نگرانم گفتم واسه کنکورم مشکلی پیش نیاد به مدرسه هم گفتم میگن ما نمیدونیم😐

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

من اصلا درسا مال رشته تجربی نیست برام همش مال رشته ریاضیه هیچی رو نمیتونم تایید کنم 😢

توی قسمت نمره ها به ترتیب خودش پیش میده هرکدوم رو تأیید کنی میری مرحله ی بعد مثلا اول درسای رشته ی ریاضی بعد تجربی بعد انسانی و... به ترتیب خودش میاد 

توی قسمت نمره ها به ترتیب خودش پیش میده هرکدوم رو تأیید کنی میری مرحله ی بعد مثلا اول درسای رشته ی ر ...

مطمینی اگر بزنم رو تایید هیچی نمیشه؟ میترسم خیلی 😢

!life on my own terms
مطمینی اگر بزنم رو تایید هیچی نمیشه؟ میترسم خیلی 😢

نه واسه همه اینطوریه نگران نباش 

باید بری اگه چیزی با مشخصاتت مطابق نبود ویرایش کنی من تاریخ تولدم اشتباه بود ویرایش کردم و نمره هامو ...

پاسه دوازدهم مشکلی نیست :/؟ 

مدرسه منم گفته ننیدونم 

!life on my own terms
پاسه دوازدهم مشکلی نیست :/؟  مدرسه منم گفته ننیدونم

نمیدونم باید چیکار کنیم من همشو تایید کردم ولی نمیدونم درست انجامش دادم یانه😐

باید بری تایید کنی نمره هات رو

اصلا سایت بالا نمیاد🥲

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

باید بری اگه چیزی با مشخصاتت مطابق نبود ویرایش کنی من تاریخ تولدم اشتباه بود ویرایش کردم و نمره هامو ...

شما ترمیم بودی مگه؟من با مودم سرعت بالا امتحان میکنم وارد نمیشه شما با نت چه خطی تونستی وارد بشی؟

شما ترمیم بودی مگه؟من با مودم سرعت بالا امتحان میکنم وارد نمیشه شما با نت چه خطی تونستی وارد بشی؟

نه من امسال سال آخر بودم 

با نت همراه اول وارد شدم ولی از صب سایت خرابه اصلا واسه هیچکس باز نمیشه