2821
2789
عنوان

سانانه ساهت

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 34 پست
نه من امسال سال آخر بودم  با نت همراه اول وارد شدم ولی از صب سایت خرابه اصلا واسه هیچکس باز نم ...

آها منم سال آخری بودم خب پس اگه واسه همه خرابه احتمالا تمدید میکنن زمانو...

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آها منم سال آخری بودم خب پس اگه واسه همه خرابه احتمالا تمدید میکنن زمانو...

آره احتمالا باز بشه

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

تا اداره اموزش و پرورش باز هست برو اداره  شاید برات انجام دادن

خب میگن سایت کلا خرابه واسه همه یعنی تمدید نمیکنن مهلتشو؟چون شرایطش نیست الان که بتونم برم...

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

میگم برای تو هم وقتی زشاه ریاضی رو تایید کردی نوشته بود ایا به نمرات رشته ریاضی تایید میکنید؟  

آره باید به ترتیب همشو تایید کنی اگه اشتباه بود نمره هات ویرایش کن 

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

https://s8.uupload.ir/files/1690352911677_q2o7.jpg برای تو هم اینجوری بود؟ 

آره دقیقا به همین ترتیب پیش برو 

بچه ها کسایی که پشت بودن هم باید برن تو این سایت؟

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
آره دقیقا به همین ترتیب پیش برو 

عزیز شما پشت بودی؟

اونایی که ترمیم نکردن هم باید برن؟

من هرچی وارد میشم میندازه بیرون!!

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
رفتم بعذ تو رشته انسانی نمره ریاضیمو برام تو ریاضی و امار زده اشکالی داره؟ 

نه مشکلی نیست 

عزیز شما پشت بودی؟ اونایی که ترمیم نکردن هم باید برن؟ من هرچی وارد میشم میندازه بیرون!!

نه گلم من سال آخر بودم 

آره فکر کنم همه باید برن سایت خرابه واسه همه

نه گلم من سال آخر بودم  آره فکر کنم همه باید برن سایت خرابه واسه همه

ای بابا من تازه فهمیدم مهلتش فقط تا امشبه؟