2777
2789
عنوان

هزینه عروسی

216 بازدید | 21 پست

سلام عشقولا یه موضوع ذهن منو اذیت کرده من اهل جنوبم رسم و رسوم اینه ک پول تالارو شامو پدر داماد بده البته اگه داشته باشه وگرنه با خود داماده و داماد هزینه ارایشکاه و کرایه لباس عروس و موسیقیو گل ماشین عروسو بده 

خانواده همسرم باباش وضعش خوبه شکر خدا هربار برا نوهاش دوچرخه یا انگشتر طلا میخره و اینم بگم خ ب دخترشون اهمیت میدنا ک اونم ب من ربطی نداره کلا داماد پرستن بیشتر 

الان همسرم کف پدرم میگه اینجا رسمه ک پولی ک تالار میارن کادو میشه پول تالار منم گفتم پول رو باید تو زندکی خرج کنیم چون همسرم خ ذستش تنگه. و پدرمم گفته بود ماه عسل برید ولی دلش نیومد عروسی نگیره خلاصه خ زورم اومد پدرش این همه داره شام تالارو حساب نکرد جهیزیه هم هیچی نخریدن همش ب جز تی وی با من بود بهش گفتم پدرت هربار ب عروس اولی و نوهاش و دخترش طلا میده زورش میاد چرا تالارو حساب کنه تو ک پولی نداری فقط صد میلیون هزینه ارایشگاه و گل و لباس و دی جی

هسس 

ایا حق دارم ناراحت باشم؟؟؟

گف برا حنابندونم باغ دیدم یه شب بیست میلیون گفتم اگه تومیخای بدی من نمیخام از ته دل ک اول زندگی اینقد سختی بکشم

شفای همه ی مریضا صلوات

ما که رسم داریم هرکی خودش هزینه مهمونای خودشو بده

جهازم با دختره فرش و یخچال و تلوزیون با پسر

هزینه لباس عروس با داماده هزینه لباس داماد با عروسه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ما که رسم داریم هرکی خودش هزینه مهمونای خودشو بده جهازم با دختره فرش و یخچال و تلوزیون با پسر هزین ...

مهمانا ما ۷۰تا اونا۴۰۰تا اهل کجاین؟

شفای همه ی مریضا صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمانا ما ۷۰تا اونا۴۰۰تا اهل کجاین؟

شمال

گفتم دیگه هرکی هزینه مهمونای خودشو خودش میده

نصف نمیکنن

چون یکی بیشتر مهمون داره یکی کمتر

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

شما هزینه مهمونای خودتو بده  پولشم خودت جمع کن 

شوهرتم وقتی نداره مجبور نیست ۴۰۰ نفر دعوت کنه  خیلی راحت به پدرش بگه ندارم یه تعداد کم دعوت کنه

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
شما هزینه مهمونای خودتو بده  پولشم خودت جمع کن  شوهرتم وقتی نداره مجبور نیست ۴۰۰ نفر دعوت ...

میگگه ولی گوش نمیدن همشم فامیلا پدر شوهرمن

شفای همه ی مریضا صلوات
میگگه ولی گوش نمیدن همشم فامیلا پدر شوهرمن

وقتی انقدر لجبازن من جای شما باشم اصلا عروسی نمیگیرم میرم کلیپ میگیرم بعد میرم مسافرت  پدرشوهرتم اگه دلش خواست براتون عروسی میگیره

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

ما که مشهدیم جهازو دختر میخره جز تیکه های بزرگ مثل ماشین لباسشویی یخچال فرش گاز سرویس چوب و تلوزیون 

عروسیم خودمون با پول خودمون گرفتیم و منت هیچکسی رو نکشید همسرم 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

ما تهران

هزینه کل عروسی با داماد و خانواده‌اش 

جهیزیه کامل عروس میاره جز تلویزیون و ی فرش و لوستر با داماد .

کت شلوار و کفش داماد عروس میخره 

کادو عروسی هم بستگی داره داماد. با خانواده اش چطوری برنامه ریزی کنند ، که اگر داماد همه هزینه هاروکنه پول کادو ها مال داماد ، اگر نه نصف نصف با داماد و خانواده اش

ماهم جنوبی هستیم

قاعدتا کادوها مال کسیه که شام و تالار رو حساب میکنه ولی خب ۹۰ درصد پدرا دلشون نمیاد بگیرن و نمیگیرن و هدیه میکنن به خود عروس و داماد مخصوصا اگر وضع مالی پدر خوب باشه و پسر دستش تنگ باشه اگه بگیره کار قشنگی نیست

جهیزیه هم با دختره بجز فرش و تی وی البته جنوبیا به دختر جهیزیه نمیدن ولی ما میدیم

ما که مشهدیم جهازو دختر میخره جز تیکه های بزرگ مثل ماشین لباسشویی یخچال فرش گاز سرویس چوب و تلوزیون& ...

خب اینطوری که چیزی بجز چندتا ظرف نموند واسه عروس ببچاره داماد 😁

ماهم جنوبی هستیم قاعدتا کادوها مال کسیه که شام و تالار رو حساب میکنه ولی خب ۹۰ درصد پدرا دلشون نمیا ...

والا من همه چیو گرفتم ولی دست پسرش خالبه خدا کنه نگیره

شفای همه ی مریضا صلوات