2777
2789
عنوان

آهای اونایی که دلتون نینی میخواد

339 بازدید | 6 پست

سلام خانوما و اقایونی که چشم انتظار یه نینی هستید

این روزا تو محرم حاجتتون از امام حسین و خاندانش بگیرید اینا خیلی کریمن مدیون نمی مونن نذر کنید سال دیگه این موقع تو دستگاه امام حسین خدمتی داشته باشید اشک بریزید بگید حاجت دلم بدید

دعا دعا دعا کنید هر روز یه دعا رو بخونید بکید مدیونیددحاجتمو ندید ماها گناهکاریم وقتی دعایی میکنید مثل  هر روز دعا توسل، حدیث کسا یا زیارت عاشورا من خودم هر سه رو میخوندم اونو تقدیم کنید به ائمه، دیامبرا، به مادر پدر شهدا و شهدا و حق الناسعلشون بگید از طرف خودم و اینا به شما تقدیم میکنم باشد که حاجت دلم بهم بدید

نماز چهارشنبه امام جواد هم عالیه مثل نماز صبح بعد از نماز ۱۴۶مرتبه ماشاالله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم

یه توسل هم میزارم براتون برای این سه روز هشت نه و ده محرم

❣ختم صلوات برای حاجت روایی از امشب

عزیزان یکی از استادان  ختمی رو سفارش کردن که ان‌شاءالله توفیق پیدا کنیم و انجام بدیم.

🖤سه شب پشت سر هم از امشب(شب هشتم محرم) این ختم رو انجام میدیم.

👈شب هشتم محرم

🌻100 صلوات از طرف حضرت موسی ابن جعفر (ع) هدیه میکنیم به مادر ایشون.

👈شب نهم محرم

🌻شب بعد که شب تاسوعا میشه
100 صلوات از طرف حضرت ابالفضل (ع) میفرستیم هدیه به حضرت ام البنین (س)

👈شب دهم

🌻شب عاشورا هم 100 صلوات از طرف حضرت علی اصغر( ع) میفرستیم هدیه به بانو رباب (س)

یعنی سه شب پشت سرهم
در خونه ی سه تا باب الحوائج میریم.
از طریق مادراشون بهشون متوسل میشیم🙏🏻🙏🏻

استاد ما فرمودن با این ختم ممکنه مقدرات تغییر کنه.
ان‌شاءالله این ختم معجزه ها میکنه.

اولین نیتمون فرج امام زمان باشه‌🥺

ان شا الله خدا اول ظهور آقامون نزدیک کنه  بعد حاجت دل همه رو بده حاجت دل مارو هم بده🤲🏻 توی ...

الهی آمین، حاجت روا باشید  من نماز چهارشنبه امام حواد رو هر چهارشنبه سه ماه خوندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌺نماز حاجت سوم صفر(امروز)🌺  یعنی ۲۸مرداد۱۴۰۲

دوستای گلم امرور سوم صفره،و یه نماز حاجت خیلی مهم داره که حتما حتما اگه حاجتی دارید بخونید👇

@doahaye_man2

👈سیدبن طاووس :مستحب است انسان در روز سوم ماه صفر دو ركعت نماز،

👈در ركعت اول سوره‌ی حمد و سوره‌ی فتح (إنا فتحنا)

👈و در رکعت دوم سوره‌ی حمد و توحيد بخواند

👈و بعد از سلام نماز، صد مرتبه صلوات بفرستد

👈و صد مرتبه بگويد:«اللَّهُمَّ الْعَنْ آلَ أَبِي سُفْيَانَ‏؛ خدايا لعنت كن آل ابى سفيان را»

👈و صد مرتبه استغفار كند؛

👈پس حاجت خود را بخواهد.

👈منبع:مفاتیح

پاسخ به سوالات احتمالی😁

❌نیت نماز چیه؟نماز حاجت سوم صفر

❌چه وقتی از روز بایدبخونیم؟از طلوع افتاب تاقبل غروب افتاب روز یکشنبه

❌چندتاحاجت داشته باشیم چی؟همه ی حاجتتاتونو باهم بخواید خداکه بخیل نیست.

❌سوره فتح روحفظ نیستیم چیکارکنیم؟از روقران بخون 😊

دعا برای سلامتی وظهور امام مهربونمون فراموش نشه.

لطفا این پیام رو بالینک کانال برای دوستانتون و گروهها وکانالها بفرستید تاهمه این‌نماز مهم رو بخونن.

#نماز_حاجت

#نماز_حاجت_سوم_صفر

#دعاهای_من👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/1052901406Ce81b29cfcd

حتی اگه هزارتا بیماری و مشکل هم داشته باشید خدا بخواد همه چی درس میشه پس توکل و توسل به خدا رو اصلا دست کم نگیرید

اگه شغل میخوای، خونه میخوای، سوهر سر به راه میخوای، زن خوب میخوای، همسایه خوب میخوای

مهمتر از همه بچه میخوای فقط و فقط نماز و‌دعا و اشک ریختن و دعای فرج

اگه نیت تون تو‌همه کارها به نیت ظهور امام زمان هم باشه خیلی خوبه

من خودم دلم نینی میخواس همون ماهی که باردار بودم اما نمیدونستم رفتم یه دکتر طب سنتی سر کوچکمون گفت تو اصلا نمیتونی با توجه به شرایط پریودت که لکه بینی و‌ده روزه باردار شی🙄 بعد بهم یه دمنوش داد بابونه و رازایانه من گفتم حالا اگه باردار  باشم که با اینا سقط میکنم خندید گفت نه با این وضع تو اصلا باردار نمیشی خیالت جمع!

من اومدم خونه یه بار دمنوش درست کردم خوردم بعد ترسیدم گفتم بزار ببینم حامله شدم یا نه اگه نشدم بخورم! به لطف خدا با دعا و توسل که اون ماه داشتم باردار بودم و حرف اون خانوم درست نبود همون جنسیتی هم که دلم میخواست

خواهر من اندمتریوز بود دکترا قطع امید کرده بودن از بچه دار شدنش اما الان چهارتا بچه دسته گل داره فقط هم به لطف خدا و نماز و دعا و حتی نماز شباش خدا بهش بچه داد