2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین دارم دیونه میشم

268 بازدید | 26 پست

بچه ها من پریود بودم رفتم‌ حموم (همیشه بعد از پریود تا چند ساعت خونریزیم قطع میشه) 

واس همین از حموم ک برگشتم همینجوری رفتم سمت کمد و خودمو خشک کردم و لباس تن کردم، بعدش رو تشک دراز کشیدم و تو آشپزخونه و ... هم رفتم

بعدا متوجه شدم که قبل از خشک کردن قسمتی از سرامیک مقداری از آب موهام ریخته و رنگ آب یکم مایل به صورتی بود (قطعا یکم خون هم ریخته که آب اون رنگی بود) 

الان چیکار کنم تمام خونه نجس شده، چون من نمیدونستم و با همون پاهای مرطوب همه جای خونه دور خوردم.

حالا کف خونه رو میشورم اما تشک و گوشی و چیزایی که رو تشک بودن رو چیکار کنم اونا ک قابل شستشو نیستن😪😪

بنظرم حساسی زیادی سرامیکا رو تمیز کن . خودت دوباره دوش بگیر گوشی و اینا رم با الکل و دسمال تمیز کن

نمیدونم والا واقعا تحت فشارم، اخه رویه تشک رو هم تازه در اورده بودم ک بشورم، ینی مستقیم رو تشک دراز کشیدم و قابل شستشو نیست!!! 

الان حس میکنم تمام وسایل و خونه کثیف شده و اگه خونه کسی برم ب گردنم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نری تراپی مجبور میشی تا اخر عمرت ب این سختی ادامه بدی حتی شاید وسواست ب حدی برسه ک نخوای بری بی ...

اره متاسفانه الانم خیلی شدیده، الان همش حس میکنم دیگه نباید جایی برم چون اگه برم خودم و وسایلم نجس هستیم و گردنم میاد، هفته دیگه نوبت روانپزشک دارم ولی امشب این اتفاق افتاد واقعا بهم ریختم

بیخیال بابا.تو یه میکروسکوب بگیر ،روی کابینت گاز رو با میکروسکوپ ببینی ک دیگ از زندکی سیر میشی لب به هیچی نمیزنی

چون هر چقدم تمیز کنی باز باکتری هزارتا موجود زنده روشه

وسواس رو ول کن

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
اره متاسفانه الانم خیلی شدیده، الان همش حس میکنم دیگه نباید جایی برم چون اگه برم خودم و وسایلم نجس ه ...

حتما سریال اپاراتمان بی گناهان رو ببین😂 داستان دو تا خواهر بشدت وسواسیه 

بیخیال بابا.تو یه میکروسکوب بگیر ،روی کابینت گاز رو با میکروسکوپ ببینی ک دیگ از زندکی سیر میشی لب به ...

اخه تو فکر خودم نیستم،همش حس میکنم اگه برم خونه کسی گردنم میاد چون خودم و وسایلم نجس هستیم

بابا مخم هنگ کرد آخه چه خبره؟ سرامیک رو تمیز کن و والسلام، ببخشیدا ولی مگه اون قسمت بدنتو مابثلیدی ب ...

وسواس فکری گرفتم

چون پاهام تو همون آب بوده و رو تشک رفتم، گوشیمم ک رو تشک گذاشتم