2777
2789
عنوان

معلمم

852 بازدید | 30 پست

از کلاس دهم ک رفتم دبیرستان خیلی ازش خوشم اومد، چون درسم خوب بود اونم از من خوشش میومد، راه رفت و برگشتمون تا یه مسیری یکی بود، با هم چت میکردیم تا اینکه وسطای دهم مجازی شد، بعدش بازم چت کردیم من خیلی بهش وابسته شده بودم و هنوزم ک هنوزه دوسش دارم، اما مثه قبل باهام برخورد نمیکنه منم دیگه کمتر پیامش میدم، تا اینکه امشب دلو زدم ب دریا و گفتم خداحافظ واسه همیشه، گف چرا بعد گفتم چون مثه قبل باهام نیسین معذرت خاهی کرد گف حلالم کن، بعدش یکم درمورد کنکور حرف زدیم، میدونم اونم دوسم داره ولی من دارم اذیت میشم، وای نمیدونم چیکار کنم رابطمو باهاش قطع کنم یا ن،حال روحیم خرابه دلم میخاست همیشه داشته باشمش ولی نمیشه، لطفا قضاوت نکنید بگید چرا اینطوری پیام دادی باهم صمیمی بودیم، در ضمن معلمم خانمه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه معلم داشتم همینجوری دیوونه وار دوسش داشتم و دارم و عاشقشم، هنوزم یاد خاطراتم باهاش میفتم گریم میگیره چون متاسفانه فلج شد و از نخاع آسیب دید و الان یه گوشه بی حرکت افتاده. تو رو خدا دعاش کنید خدا شفاش بده

به به چه عالی. نمره هم ارفاق می کرد بهت؟

ن شاگرد اولش بودم نیاز ب ارفاق نداشت 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

چرا دوسش داری چه خصیصه ای داره که جذبش شدی

اخلاقش، چهرش، فک میکردم اقتضای سنمه ولی الان 19 سالم شده هنوزم ب یادشم، اونم شمارمو پاک نمیکنه ک بیخیالش شم 

اخلاقش، چهرش، فک میکردم اقتضای سنمه ولی الان 19 سالم شده هنوزم ب یادشم، اونم شمارمو پاک نمیکنه ک بیخ ...

اون چند سالشه متاهله؟

من خودمم معلمم با دانش آموزای قدیمم هم ارتباط داریم 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
برای شیمی کلاس می‌رفتی یا خودت میخوندی یا فیلم میدیدی؟منبعت چی بود؟

عام کلا از پایه قوی بودم، ولی چون بهش علاقه داشتم خودمو میکشتم ک نمرم خوب شه تو درسش 🤣 منبع هم خ سبز

حالا تو بگو چیکار کنم 

اون چند سالشه متاهله؟ من خودمم معلمم با دانش آموزای قدیمم هم ارتباط داریم 

آره متاهله میانساله، وای نمیدونم چیکار کنم اگ بدش ميومد پیام میدادم ک شمارمو پاک می‌کرد جوابم نمی‌داد، فک کنم اونم هنوز دوسم داره چون همه چیو راجع بهم یادشه الان 3 سال از وقتی ک معلمم بوده میگذره 

عام کلا از پایه قوی بودم، ولی چون بهش علاقه داشتم خودمو میکشتم ک نمرم خوب شه تو درسش 🤣 منبع هم خ سب ...

به نظرم دوستی تون را قطع نکن حیفه.

یادته تو کتاب عربی نهم،داستان یک دختری را می‌گفت که به معلمش علاقه‌مند شد و رفتار خوب معلم باعث شد اون دختر بعدها دکتر بشه،بعد دختره روز عروسیش معلمش را دعوت کرده بود و...

تو منو یاد اون دختره انداختی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
به نظرم دوستی تون را قطع نکن حیفه. یادته تو کتاب عربی نهم،داستان یک دختری را می‌گفت که به معلمش علا ...

بهش گفتم انتظار داشتم سال پشت کنکور کنارم باشید، چون نبودش اصن، بعد نوشت مشغله کاری داشتم حلال کن، ولی نمیدونم چیکار کنم این رابطه داره ب من آسیب میزنه چون دیوونه وار تو فکرشم

اون دختره دکتر نشد ازدواج کردا😬

بهش گفتم انتظار داشتم سال پشت کنکور کنارم باشید، چون نبودش اصن، بعد نوشت مشغله کاری داشتم حلال کن، و ...

باهاش قرار بذار برو دیدنش

یا دعوتش کن خونه تون ، نذار رابطه قطع بشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم