دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 عنوان خیلی گریه کردم الان بین ابرو و بالا پایینش خیلی درد میکنه 337 بازدید | 31 پست دوستان کی اینجور مشکلم چیه خیلی حالم بده درد دارم تو اون ناحیه الان دندونامم درد میکنه اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇 1402/05/04 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خنده_هام_قشنگه عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 7571 خیلی خودتو اذیت کردی😔یک گل گاو زبونی چیزی بخور بعدش سعی کن بخوابی من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 از عصب هاته صورتتو بشور آب بخور چشامم و پیشونیم خیلی درد میکنه میگم نکنه دارم ام اس میگیرم اره امشب خیلی فشار عصبی رومه😣 اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 شاید فشار خونت افتاده هفته پیش رفتم دکتر فشارم ۸ بود اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
atefeeeeeeeeeh عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6246 چشامم و پیشونیم خیلی درد میکنه میگم نکنه دارم ام اس میگیرم اره امشب خیلی فشار عصبی رومه😣 نه عزیزم یک گل گاو زبون بخور فشار عصبی خیلی بده آب بخور صورتتو بشور یکم قدم بزن
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 خیلی خودتو اذیت کردی😔 یک گل گاو زبونی چیزی بخور بعدش سعی کن بخوابی منک خودمو اذیت نمیکنم یه سم افتاده تو زندگیم داره تباهم میکنه😖😭 اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 نه عزیزم یک گل گاو زبون بخور فشار عصبی خیلی بده آب بخور صورتتو بشور یکم قدم بزن بخدا همه این کارا کردم ولی انگار دردش بیشتر میشه اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
mzff عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1256 منک خودمو اذیت نمیکنم یه سم افتاده تو زندگیم داره تباهم میکنه😖😭 میشه بگی چیشده
خنده_هام_قشنگه عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 7571 منک خودمو اذیت نمیکنم یه سم افتاده تو زندگیم داره تباهم میکنه😖😭 سم رو باید از زندگی انداخت بیرون عزیزم چرا بشینی اذیت بشی؟؟؟ گناهت چیه حق نداری با کسی باشی که اذیت نکنه؟ من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
atefeeeeeeeeeh عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6246 بخدا همه این کارا کردم ولی انگار دردش بیشتر میشه هیچکس لیاقت اشکاتو نداره عزیزم
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 هیچکی نمی دونه توی دل یکی دیگ چی میگذره کسی ک همه وجودمه خیلی دوسش دارم الان با کاراش با بیخیالیاش حرصم میده خودش راحت من اینجور زار میزنم ولی میگم فایده اش چیه وقتی ناراحتیمو نفهمه اخه چ ارزش داره این دوست داشتن اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 سم رو باید از زندگی انداخت بیرون عزیزم چرا بشینی اذیت بشی؟؟؟ گناهت چیه حق نداری با کسی باشی که اذیت ... ناخواسته افتادم تو این دنیا و خودخواسته خودمو انداختم تو زندگی یه مردبی فکر اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇