2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم الان بین ابرو و بالا پایینش خیلی درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست
هیچکس لیاقت اشکاتو نداره عزیزم

ای کاش منه عنتر اینو قبول بکنم فقط کارم گریه زود میرنجم و دلم میشکنه توی دنیا پر از نامرد اعصابی برام نمونده

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش منه عنتر اینو قبول بکنم فقط کارم گریه زود میرنجم و دلم میشکنه توی دنیا پر از نامرد اعصابی برا ...

واااا نکن خب مگه لرزش داره بعدا میگی چقدر خول بودم به حرفم اعتماد کن چون من این روزارو گذروندم 

واااا نکن خب مگه لرزش داره بعدا میگی چقدر خول بودم به حرفم اعتماد کن چون من این روزارو گذروندم 

میدونی همش بخاطر شوهرم نیست اون تربیتش اینجوریه باباش بعد ۶۰ و خرده سال هنو بقیه رو حرص میده با خودمحوریاش 

من دلم گرفته از دنیا هااا اصلا فک میکنم اضافی ام فک میکنم کسی واقعا دوسم نداره نمیببنم کسی با ناراحتیم ناراحت بشه همه تو فکر زندگی خودشونن درحالی ک من خارتو دست عزیزام میره قلبم ب درد میاد خانوادمم حتی

تو سختیا مریضیا شرایط تنگ کنار و همراه شوهرم بودم ناراحت بود ناراحت شدم ولی متقابل نیست ب عشقش نسبت ب خودم شک کردم وقتی ناخوشی منو ندید😭😭😭😭

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم از مشاور تلفنی کمک بگیر فکر کنم ۱۴۸۰ بود

باور کن از کوچیکم انقد درد توی دلم هست ک در این مجال نمیگنجه وقت نمیکنم بگم ۲۶ سالمه ولی اندازه ۵۰ساله ها سختی کشیدم 

میدونی همش بخاطر شوهرم نیست اون تربیتش اینجوریه باباش بعد ۶۰ و خرده سال هنو بقیه رو حرص میده با خودم ...

بمیرم برات حق داری ولی نباید گریه کنی اخه چیزی با گریه درست نمیشه حرص الکی نخور

بمیرم برات حق داری ولی نباید گریه کنی اخه چیزی با گریه درست نمیشه حرص الکی نخور

قربونت تنت سلامت باشه ن الان نماز خوندم دیگ گریه نمیکنم ولی درد پیشونی و شقیقه و دندون دارم عصبی تر میشم

میفهمم‌عزیزم خدا بهت کمک کنه

توکلم بخداس واقعا کاش ب این شوهرم عقل بده از این ارز دیجیتال بکشه بیرون خودسریاش تموم شه تباه کرد زندگیمونو 

منک بریدم ب حرف نیست اصلا 

قرص مسکن بخور عزیزم شوهرت ایشالله خودش پشیمون بشه هم چی مثل قبل یشه

متاهلی شما؟ ان شالله کاش مثل همون اولا بشه قبلا خیلی گوش بحرف و فهمیده بود 

ن مجردم عزیزم مردا همینن همه اولش گوش به حرفن بعدش تا شهر دیگه زبون در میارن

ان شالله بهترین تقدیر برات رقم بخوره 

ن این شوهرمن تو خیلی موارد حرف گوش کنه هنوزم 

آدم خوبیه خوبی زیاد داره خدایی

اما یه اخلاقی بدش منو داغون میکنه خودمحورع و فک میکنه داره بهترین تصمیمو میگیره من این نقطه ضعفم بوده قبل ازدواج هی میگفتم با کسی ک خودسر ازدواج نکنم باهم مشورت کنبم کنار بیایم 

البته شایدم خودم مقصر بودم همش کاریو گفت ب من هی گفتم ن 

ک واقعا ضررم کرد من بخاطر عاقبت خودش میگفتم ولی عبرت گیر نیست