2777
2789

سلام‌ خانم ها واقعا داشتم عذاب میکشیدم گفتم بیام اینجا تاپیک بزنم هم آروم شم هم راهکار بگیرم

قصه زندگی من کاملا با عشق شروع شد و البته انتخاب عاقلانه....از اون زندگی ها و انتخاب هایی که تو نی نی سایت میان میگن کیا عشقشون شد همسرشون! اماااااا..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابراز علاقه نمیکنه خیلی کم میگه فدات بشم عشقم قربون نفسم برم همین 

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲

الان اینقد مشغله فکری ها ک زیاده من ک دخترم ابراز علاقه بع نامزدم شاید گاهی ماهی یکبار بشه شاید گاهی هفته ای یا هرروز بشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ابراز علاقه نمیکنه خیلی کم میگه فدات بشم عشقم قربون نفسم برم همین 

میگه من دوست ندارم زبونی یا با پیام ابراز علاقه کنم بیشتر عملی ابراز علاقه می‌کنه 

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
زبونی میگه  اما چی؟

همسرم از لحاظ مالی تمام سعی و تلاشش و میکنه برای زندگی مون ولی نمی‌فهمه و متوجه نیست زن ۱سری نیاز عاطفی هم داره که باید توجه شه...زن مثل گل میمونه که باید بهش رسیدگی بشه وگرنه خشک میشه....حسرت اینکه وقتی بیرون پیاده میریم دستم و بگیره ....حسرت اینکه وقتی تو جمع های فامیلی عکس میگیرن دست بندازه روی شونه ام شاید بخندین ولی عقده شده برام....

عملی چجوری یعنی؟

راستش اون میگه من عملی انجام میدم منم تا حالا نفهمیدم برام چیکار کرده 

همسرم از لحاظ مالی تمام سعی و تلاشش و میکنه برای زندگی مون ولی نمی‌فهمه و متوجه نیست زن ۱سری نیاز عا ...

خب شما دست بندازید دور گردنش  و بهش ابراز علاقه کنید یاد بگیره

و همچنین مستقیم همین خواسته هات رو بگو چون اون از کجا بدونه شما چی میخوای 

من خودم به همسرم  میگم چه نیازی دارم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤