2777
2789
عنوان

چه رفتاری از میزبان یا مهمان زشته به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 35 پست
بعد همین فتنه هروقت ما بیرون باشیم و بدونه داریم میریم اونجا به ما میگه چند بسته نوار بهداشتی برا خو ...

چه رویی دارن 😂

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
😂😂 اگه بخوام فخر فروشی کنم باید بگم خانواده همسرم کلا تو یک استان دیگه هم هستن... ماشالا چه پرجم ...

شانس اوردی پس خداروشکر

دعا کن منم جداشم ازشون 💔

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس اوردی پس خداروشکر دعا کن منم جداشم ازشون 💔

امیدوارم به هر ارزویی داری برسی...

البته اینو‌هم‌بگم پدر شوهر و مادر شوهرم واقعا ادمای خوب و‌مهربونین...همسرم از ۱۸ سالگیش دانشجوی شهر ماشد و خاکش گیرا بود و‌موند...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
امیدوارم به هر ارزویی داری برسی... البته اینو‌هم‌بگم پدر شوهر و مادر شوهرم واقعا ادمای خوب و‌مهربون ...

قربونت

خدا سلامتی بده بهشون

ولی دوری و دوستی عزیزم من تو به حیاطم با اینکه بد نیستن ولی هرروز آرزوی جدایی دارم

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
من دو تا دختر ۱۱ و ۴ ساله هم دارم همیشه مراقب رفتارشون تو جمع هستم دوستمون زن و‌شوه  پزشکن و ...

عزیزم درمورد اسپرم اهدایی چی اطلاعی داری؟ببخش اینجا کامنت گذاشتم 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ