2777
2789
عنوان

چه رفتاری از میزبان یا مهمان زشته به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 35 پست
وا خب بچه ها فرق دارن دیگه بعضیا سخت تربیت میشن بعضیا اسان چون بچه هات خوش قلق بودن اینجور میگی

بچه ابان ۵ سالش میشه یه چیزایی رو باید یاد بگیره دیگه

حرف حرف خودشه چون پدرش معتقده به بچه نباید نه بگی...

اینکه از دسشویی خوشش نمیاد هرجا برسه میشینه جیش میکنه این درسته به نظرتون؟

دختر دوم خودمم همچین خوش قلق نیست ولی لوس هم نیست

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مادرشوهرم... هروقت من یا جاریم اونجا باشیم قیمت میوه ها رو میگه.. فقط هم وقتی بخوایم یه چیزی برد ...

وای چقد زشت

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

آره مادرشوهرم... هروقت من یا جاریم اونجا باشیم قیمت میوه ها رو میگه.. فقط هم وقتی بخوایم یه چیزی برد ...

مادرشوهر دوستم کلا بشقاب نمیذاره برای عروس

دوستم میگه همیشه یه استکان کمتر از تعدادمون چای میاره و نفر اخر هم جلو‌من میگیره که دیگه تموم شده😂

نه خداییش پسر منم پنج ساله هست و به شدت رو مخه اما دیگه بخواد هر جا بشینه جیش بکنه نیست 

بدیش اینجاست که دخترم یاد میگیره از اون

یعنی هروقت میبینیمشون تا دو روز من اعصاب خوردی دارم

دیوونه ایا!!!!!!!  همه زنا از جاری و خواهرشوهر مینالن تو آرزوی داشتنشونو داری  💔💔😁

چون کم جمعیتیم کلا

من فقط یدونه داداش دارم و‌همسرمم که هیچی...

بچه هام فقط یدونه دایی دارن انگار😅

مادرشوهر دوستم کلا بشقاب نمیذاره برای عروس دوستم میگه همیشه یه استکان کمتر از تعدادمون چای میاره و ...

جون به جونشون کنن مادرشوهرن... هر کدوم یه جور فتنه میکنن.. آخرین فتنه مادرشوهر من این بود که مغز شوهرمو پر کرده پوشک واسه بچه نگیریم، کهنه مشما بگیریم🤦‍♀️ یا جلو شوهرم میگه نوار بهداشتی و دستمال توالت استفاده نکن.. همیشه باید با شوهرم سر دستمال خریدن بحث کنم

چون کم جمعیتیم کلا من فقط یدونه داداش دارم و‌همسرمم که هیچی... بچه هام فقط یدونه دایی دارن انگار😅

خوشا به سعادت خودتون و بچه هاتون 

من خودم ۶تا خاله با ۵تا عمه و ۴تا عمو و دوتا دایی دارم 

بیا همش مال تو !!!!!!!

از بس که به درد نخورن

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
جون به جونشون کنن مادرشوهرن... هر کدوم یه جور فتنه میکنن.. آخرین فتنه مادرشوهر من این بود که مغز شوه ...

وای چه بد

مگه میشه بدون پوشک و‌پد و دستمال زندگی کرد

خوشا به سعادت خودتون و بچه هاتون  من خودم ۶تا خاله با ۵تا عمه و ۴تا عمو و دوتا دایی دارم  ...

😂😂

اگه بخوام فخر فروشی کنم باید بگم خانواده همسرم کلا تو یک استان دیگه هم هستن...

ماشالا چه پرجمعیتین شما