2777
2789

رفتیم‌خونه یه بنده خدایید درجه یک متاسفانه) قرار هم نبود بریم تو...

یه چیزی میخواستیم بگیریم ازشون

خانم خانما یه سلام‌کرد رفت تو اتاقش مشغول جمع و‌جور کردن( اینم بگم دم در بودیم که دخترم رو صدا کرد بیا ببین چی برات گرفتم) والا داخل خونش هم نمیرفتم...

خیلیییی بهمون برخورده بعد ۵ دقیقه اومدیم بیرون نشستیم تو ماشین اومده دم در من الان میام چرا رفتین😐 همسرمم گفت میذاشتی برسیم‌خونه بعد زنگ میزدی😂

یادمون باشه اگه اداب معاشرت یاد نگرفته باشیم انسان بیشعوری هستیم😢

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا دختر ۱۱ و ۴ ساله هم دارم

همیشه مراقب رفتارشون تو جمع هستم

دوستمون زن و‌شوه  پزشکن و دختر ۴ ساله دارن قشنگ خونه و زندگی رو رنده میکنن

تا حالا دیدین پفک و شرینی رو کسی بپاشه تو هوا بگم دلم میخواد بارون تنقلات بیاد بعد پدر و مادرش هم چیزی نگن🤦🏼‍♀️

البته مامانش روانی شده رسما از دست این بچه از بس لوسه

رفتیم ی جا بعد میزبان سر سفره گفت فلان قدر پول مرغ دادم😐 دع بیشعور مگه ادم ب مهمونش همچین حرفی میزنه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

وقتی میگی درجه یک ینی نباید ازین برخورد ناراحت بشی اگه رودروایسی داشتین آره ولی وقتی نزدیکه ب دل نگی ...

خیلی ناراحت میشم از رفتارش

نمیتونم هضم کنم هرچقدر هم صمیمی باشیم خیلی دور از ادبه

من که درست نفهمیدم چی به چیه ولی به نظرم داشته خونه را جمع و جور میکرده که شما برین داخل  

منم فردا شب داداشم وزن داداشم  خواهرم  و شوهر خواهرم دعوتتون خونمون میخوام قرمه بزارم چیکار کنم خوب بشه؟چه رفتاری داشته باشه؟دعا کنبد فردا به همگیمون خوش بگذره

من دو تا دختر ۱۱ و ۴ ساله هم دارم همیشه مراقب رفتارشون تو جمع هستم دوستمون زن و‌شوه  پزشکن و ...

وا خب بچه ها فرق دارن دیگه بعضیا سخت تربیت میشن بعضیا اسان چون بچه هات خوش قلق بودن اینجور میگی

من که درست نفهمیدم چی به چیه ولی به نظرم داشته خونه را جمع و جور میکرده که شما برین داخل   منم ...

خوش بگذره بهتون... خودت باش گرم و صمیمی

قرمه سبزی هم از ظهر بپز رو شعله کم بذار تا شب جا بیوفته

رفتیم ی جا بعد میزبان سر سفره گفت فلان قدر پول مرغ دادم😐 دع بیشعور مگه ادم ب مهمونش همچین حرفی میزن ...

آره مادرشوهرم... هروقت من یا جاریم اونجا باشیم قیمت میوه ها رو میگه.. فقط هم وقتی بخوایم یه چیزی برداریم یهو میگه. اگه بقیه بردارن نمیگه.من و جاریم اونجا میوه نمیخوریم اصلا