2777
2789
عنوان

آزمون راهنمایی رانندگی

164 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها کسی میدونه برای قبولی تو آزمون آئین نامه چکار باید کرد شانس من یه یرهنگ جدید اومده خیلی و حشی  متا سفانه اگه میتونید تو نحوه مطالعه کردنش راهنماییم کنید ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاالله  سلام خدمتتون

با مربی رانندگیتون تماس بگیرین بپرسین آیا نمونه سوالات pdf

پارسال یا امسال رو دارن یا خیر 

اگر داشتن بگیرین ۱۰۰ و خورده ای صفحه س ک خیلی از ازمونات سوالاش تکراری هستن همه ی اونا رو بخونین تمرین کنین نیازی ب کتاب هم نیست اسونه فقط دقت میخواد...

مال پارسال یا امسال... هرچند ایین نامه کتابش یکیه فرقی نمیکنه

تو نت سرچ کن سوالا رو 

کردم و خوندم کدو نزدم اشتباه شد الکی بخم گفت ۶تا غلط درصورتیکه مطمئنم انقد غلط نداشتم چون کاممملا مسلط بودم برگه من و هم زیر یک دقیقه صحیح کرد و با خودکار خودش بدون کد خدا ب دادمون برسه 

یاالله  سلام خدمتتون با مربی رانندگیتون تماس بگیرین بپرسین آیا نمونه سوالات pdf پارسال یا امس ...

علیک سلام خوندم دیدم جلو چشام برگمو نزد سابقه داره یکیو الان ۲۰ باره داره دور از جون من و همه باشه میندازه 

علیک سلام خوندم دیدم جلو چشام برگمو نزد سابقه داره یکیو الان ۲۰ باره داره دور از جون من و همه باشه م ...

عجبیه...اگر نمونه سوالا اصلی بودنو انداخته  من خودم همینجور بار اول قبول شدم

ممنون واقعا یه راهنمایی بکن جای دوری نمیره 

ی پروپرانول بخور ریلکس میشی، پارک کردن و خوب یاد بگیر ، دور دو فرمونه و اینکه آیینه بغل هارو خوب تنظیم کن گفت دنده عقب بذو بتونی دید خوب ب کف زمین و کل موانع پشتت داشته باشی

اگر خودتون ماشین دارین برین محل ازمون چند بار تمرین کنین ،ماشینایی ک اونجان باهاش دوبل کنین 

کمربند و چراغا یادتون نره