2777
2789

طرف نظر منو توی یه تاپیک ریپ زده و کاملا بی ربط راجبش انتقاد کرده و گفته غلطه

*تاپیک راجب این بود که یه خانومی ناراحت بود همسرش برای قبولیش در آزمون کادو نخریده خانوادش ولی سورپرایزش کرده بودن با گل و کادو .... و ایشون با همسرش قهر  کرده بود....

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نظرش رو گفته.

هر دو نظرتون میتونه درست باشه بستگی داره به طرف مقابل 

بعضی وقت ها مرد واقعا سرد نیست که حرف شما درسته و فقط تو برخی موارد مهارت نداره .ولی اگه مردی کلا ابراز عاطفی نداشته باشه حرف ایشون درسته 

خب نظرش رو گفته. هر دو نظرتون میتونه درست باشه بستگی داره به طرف مقابل  بعضی وقت ها مرد واقعا ...

اخه من اصلا حرف از بچه و نفقه نزدم......

فقط خواستم اون خانوم از موفقیتش لذت ببره

اخه من اصلا حرف از بچه و نفقه نزدم...... فقط خواستم اون خانوم از موفقیتش لذت ببره

در کل عزیزم تو که توصیه به مدارا با همسر میکنی و منم باهات موافقم کاملا 

خودت هم انقدر جدی نگیر آدمها رو اونم اینجا 

در کل عزیزم تو که توصیه به مدارا با همسر میکنی و منم باهات موافقم کاملا  خودت هم انقدر جدی نگی ...

چشم مرسی فداتشم🌹🌹🌹🌹

لینک بده خواهرم

واقعا نمیتونی ببینی! هیچی من گفتم از موفقیتت لذت ببر خرابش نکن و اینا و....

طرف اومد گفت جدیدا مد شده نفقه نمیخواین بچه نمیارین انتظار ندارید کا  میکنید اخرشم میمیرید بدون بچه!!!!! کاملا بی ربط

همچین بی ربط هم نگفته خب نظرشو گفته دیگه

بچه و.. رو هم به عنوان مثال گفته

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
واقعا نمیتونی ببینی! هیچی من گفتم از موفقیتت لذت ببر خرابش نکن و اینا و.... طرف اومد گفت جدیدا مد ش ...

منم ندیدم ولی عزیزم کلا جو سایت جوری شده یه عده برای کل کل و رو کم کنی و خالی کردن عقده میان 💚

کاری با حرف ایشون ندارم ولی مگه میشه همسر ادم . نفر اول زندگی ادم این چیزا براش مهم نباشه

حتما مهم بوده که همراهش بوده برای موفقیت دیگه ....