یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنج و خوب بشور از شب قبل خیس کن ...فرداش بزار بپزه برنج شکفته شد و وا رفت شکر و همراه کره اضافه کن خلال بادوم هم با گلاب خیس بده اونم اضافه کن با زعفران فراوان در آخر با پودر دارچین و خلال بادوم و پسته تزئین کن
هر پیمونه برنج هفت پیمونه آب بزار بپزه....خلال بادومارو با گلاب بزار خیس بخوره.....شکر دست خودته ....برنجا که پخت و شکفته شد و شکر و اضافه کنه چند مرحله شیرینیشو تست کنه...خلال بادومارو اضافه کن به همراه گلاب.بعد زعفران دم کرده رو به همراه هل و کره اضافه کن....بعد نیم ساعت پختن گازو خاموش کن.....بعد دم بزار....بزار نیم ساعت استراحت کنه.....اینطوری دیگه آب نمیندازه.....بعدش تو ظرف بریز...من اینطوری میپزم عالی میشه.....گلاب و زعفرون زیاد باشه خوشمزه میشه