2777
2789
عنوان

شله زرد برای نذری

380 بازدید | 9 پست

میخواستم تاسوعا شله زرد بپزم حدودا با سه کیلو برنج 

اگه میشه بگین شما چجوری وبا چه مقدار مواد شله زرد با این مقدا ر برنج میپزین 

ممنون از راهنماییتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج هر چقدر میریزی هفت برابر آب دو برابر شکر...

برنج و خوب بشور از شب قبل خیس کن ...فرداش بزار بپزه برنج شکفته شد و وا رفت شکر و همراه کره اضافه کن خلال بادوم هم با گلاب خیس بده اونم اضافه کن با زعفران فراوان در آخر با پودر دارچین و خلال بادوم و پسته تزئین کن

هر پیمونه برنج هفت پیمونه آب بزار بپزه....خلال بادومارو با گلاب بزار خیس بخوره.....شکر دست خودته ....برنجا که پخت و شکفته شد و شکر و اضافه کنه چند مرحله شیرینیشو تست کنه...خلال بادومارو اضافه کن به همراه گلاب.بعد زعفران دم کرده رو به همراه هل و کره اضافه کن....بعد نیم ساعت پختن گازو خاموش کن.....بعد دم بزار....بزار نیم ساعت استراحت کنه.....اینطوری دیگه آب نمیندازه.....بعدش تو ظرف بریز...من اینطوری میپزم عالی میشه.....گلاب و زعفرون زیاد باشه خوشمزه میشه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
برنج هر چقدر میریزی هفت برابر آب دو برابر شکر... برنج و خوب بشور از شب قبل خیس کن ...فرداش بزار بپز ...

البته لعاب برنج ها با هم فرق می‌کنه ممکن آب لازم باشه اضافه بکنی ولی اینو مد نظر داشته باش وقتی شکر اضافه کنی شل میشه