می خواستم بدونم رفتار پسر من طبیعیه یانه ،دائما داریم باهام کل کل می کنیم دیگه خسته شدم ،اصلا دیگه حرف گوش نمیده بچه بود خیلی آروم وخون گرم بود الانه نچسب و حرص درار
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
کاش یکم با ما نوجوان ها مراعات کنید همین چند دقیقه پیش با مامانم دعوام شد تصادف کردیم الان هم با هم ...
خب شمام بدون ما مامانا واقعا نگرانیم،همش به آیندتون فکر می کنیم،می ترسیم چی می خواد بشه، وگرنه حاضریم جونمونم واستون بدیم
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما باید کمی ما رو درک کنید نه که هی به ما گیر بدید چرا اینکار می کنید چرا اینکار رو نمی کنید خب بزا ...
حالا توخوبی درس می خونی پسر من همش سرش تو گوشیه ،سفره پهن می کنیم ۱۰ دفعه صداش می کنیم نمیاد موقعی که داریم جمع می کنیم میاد،جایم که من میرم ودوست دارم همراهم بیاد نمیاد فقط گوشی وبازی
حالا توخوبی درس می خونی پسر من همش سرش تو گوشیه ،سفره پهن می کنیم ۱۰ دفعه صداش می کنیم نمیاد موقعی ک ...
اخ سر سفره پهن کردن چقدر با مامانم دعوا دارم
شما وقتی سفره رو پهن می کنید چرا چند بار آدم رو صدا می زنید آخه مامان من ۱۰ بار منو صدا می زنه اعصاب من و خودش رو خورد می کنه به خدا که اگر یک بار صدا کنید میایم حالا شاید کمی دیر تر
در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
اخ سر سفره پهن کردن چقدر با مامانم دعوا دارم شما وقتی سفره رو پهن می کنید چرا چند بار آدم رو ...
پس توهم همینی،خب غذا خوردن دسته جمعی میچسبه،من خودم بعد ناهار دوست دارم یه چرتی بزنم یا دخترم دوست داره سریه سفره جمع کنه بره دنبال کارش ،هی باید علاف شیم خب همون موقع که صدای قاشق وچنگال رو شنیدی برو غذات روبخور ،واسه همینم باید حرص بدین آدم رو