2777
2789
عنوان

مامانای که پسر ۱۵ ،۱۶ ساله دارن ،لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8080 بازدید | 42 پست

دخترم و همسن پسرتم

1سن بلوغمونه و دست خودمون نیست

2 درک پایین خانواده ها

3 محدودیت ها

4فضه و جَو جامعه رومونوتاثیر میذاره(اختلافات در طرز فکر و اختلاف های طبقاتی و امثال اینها) 

5 نادیده گرفته شدن احساسات، عواطف، استعداد و.. 

و هزاران دلیل دیگه

و فقط از شما خانواده ها درک بالا و مدارا میخایم

یکم ازادمون بذارین انقد محدود نکنین

ای امان از این سن بلوغ بخدا منم همین حال و روزم یعنی به جنون رسیدم

نمی دونم هرچی می خوام صبوری کنم واکنش نشون ندم نمیشه،واقعا چه کار کنیم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تو اکثر پسرها طبیعیه

پسر منم همینجور بود.فقط فحش نمیداد.بارها از دستش گریه کردم.خدا رو هزار بار شکر الان که ۱۸ سالشه نرمال شده.البته پند و نصیحتهای باباش که تو خفا میدادم‌ بی تاثیر نبود.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

تا اون موقع فکر نکنم چیزی ازم بمونه از وقتی اون درست شه پسر دیگم می رسه به اون سن

رو خودت کار کن اصلا عصبی نشو و تا جایی که آسیب به خودش و کسی وارد نکرده اصلا باهاش کاری نداشته باش و برخورد باهاشون رو بنداز گردن پدرشون.

من الان مامانم دستانش همش مبارزه از بس اون زمان حرص خورد و حرص خورد و حرص خورد.....

جدی باش و اصلا اجازه بی ادبی نده و نشنیده و ندیده بگیر ک روتون باز نشه بهم خدایی نکرده.

اگر روتون باز بشه بهم دیگه بزرگم بشه همین آش و همین کاسس

نمی دونم هرچی می خوام صبوری کنم واکنش نشون ندم نمیشه،واقعا چه کار کنیم

خواهر جون نمیذارن واکنش نشون ندیم 

من حرف نزنم میگه مامان چیه حرف نمیزنی،حرف بزنم جبهه میگیره چرا اینو گفتی  

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

والا داداش من ۱۵ سالشه خون پدر و مادرمو کرد تو شیشه که الا بلا باید واسم موتور ۲۵۰ ملیونی بخرید ب هیچ صراطیم مستقیم نبود گقتشو انجام داد باز بحث خوبه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
پسر من ۱۳ساله اس و شروع شده هرروز کلافه ام

اصلا یه وضعیه،هرچی من کوتاه میام اون جری تر،وای وقتی پوز خند می زنه دوست دارم خفش  کنم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
والا داداش من ۱۵ سالشه خون پدر و مادرمو کرد تو شیشه که الا بلا باید واسم موتور ۲۵۰ ملیونی بخرید ب هی ...

نه ماله من فقط بحث وکل انداختن انگاری دشمنشم

پسرم اين ماه تولدشه كه ان شاءالله ١٦سالش ميشه يكى دوسال قبل خيلى بد اخلاق و سركش شده بود ولى امسال ...

میگی یعنی امید داشته باشم ساله دیگه خوب میشه

میگی یعنی امید داشته باشم ساله دیگه خوب میشه

ان شاءالله خوب ميشه

من گاهى روزها حتى پنهونى گريه هم كردم كه چرا اينقدر عوض شده

ولى خب الحمدلله گذشت و بهتر شد 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
وای فکر میکردم من تنها هستم خوب شد تاپیک و اومدم  دیدم این بلوغ درد مشترک خیلیاست

ای خواهر امونم رو بریده شده واسم عینه یه کابوس،واقعا چه سخته مدارا کردن با نوجون ،خب نمیشه که هیچی نگفت 

کاش یکم با ما نوجوان ها مراعات کنید همین چند دقیقه پیش با مامانم دعوام شد تصادف کردیم الان هم با هم حرف نمی زنیم همش میگه تقصیر توعه

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
خواهر جون نمیذارن واکنش نشون ندیم  من حرف نزنم میگه مامان چیه حرف نمیزنی،حرف بزنم جبهه میگیره ...

دقیقا عینهو من،سریه چی سه چهار روز باهاش حرف نزدم همین طوری بود واکنشش،،اصلا دریغ از یه عذر خواهی