2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نیم کیلو بالا بره پایین بیاد اصلا محسوب نمیشه

اهان یعنی یک کیلو به بالارو باید در نظر بگیرم؟؟من هم ورزش میکنم هم رژیم میگیرم خودمو وزن کردم دیدم۳۰۰ ۲۰۰ گرم کردم گفتم شاید کمه اخه یکی از دوستام تویک هفته سه کیلو کم کرده🥺

عالیه همین که کم می کنی نشون میده  متابولیسمت داره به تعادل میرسه بعد هم چهار روز ۳۰۰گرم خیلی خ ...

جدا🥺 آخه تنبلی تخمدان هم دارم دارم دارو مصرف میکنم امروز اولین روزشه دکتره گفت اینم تو متابولیسمت تاثیر داره باعث میشه وزنت کمتر شه🥲 باید ۲۰ کیلو کم کنم

اهان یعنی یک کیلو به بالارو باید در نظر بگیرم؟؟من هم ورزش میکنم هم رژیم میگیرم خودمو وزن کردم دیدم۳۰ ...

نه سه کیلو تو یک هفته خیلیه در ماه نهایت چهار یا پنج کیلو باید کم کرد هفته ای بین پانصدگرم تا یک کیلو تو عالی بود همین طور پیش برو 

جدا🥺 آخه تنبلی تخمدان هم دارم دارم دارو مصرف میکنم امروز اولین روزشه دکتره گفت اینم تو متابولیسمت ت ...

واقعا دکتر به من می گفت حتی اگر وسطای رژیم ۲۵۰گرم در هفته کم کردید نا امید نشید همین که کم می کنی و استپ نشدی یعنی راهت درستهادامه بده نا امید نشو 

اهان یعنی یک کیلو به بالارو باید در نظر بگیرم؟؟من هم ورزش میکنم هم رژیم میگیرم خودمو وزن کردم دیدم۳۰ ...

ببین گلم شما دوتا لیوان آب بخوری یا ببخشید ی دستشویی بری خودش نیم کیلو بالا پایین میشه وزن ،بعدم بدنها سوخت و سازش فرق داره ناامید نشو