2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام سرد شده

10417 بازدید | 34 پست

شما بگید من چیکار کنم...خواهش میکنم بخونید

یه چند ماه بود بهش گیر داده بودم که چرا بهم توجه نمیکنی و سرد شدی میگفت مشغله کاریه و باید پول دستم بیاد

چون قبل عروسی بود و خانواده اش حمایت نکردن تا حدی بهش حق میدادم ولی توقعم در حدی بود که روزی یبار ازم بپرسه چخبر و یکم باهم حرف بزنیم و بهم سر بزنه و یکم محبت کنه (فقط یکی از این کارا)که واسه همینام توجیه میاورد و منم باهاش دعوا میکردم

الان تقریبا یه ماه از عروسی گذشته و هنوزم مشغله کاری و بدهکاری رو بهونه میکنه گرچه نسبت به قبل خیلی کمتر شده..اصلا محبت و توجهش مثل قبل نیست..هیچ حس خاصی به اینکه اومدیم خونه خودمون نداره انگار نه انگار عروس دامادیم.نه بیرون میریم نه حرف عاشقانه ای بهم میزنیم

بهش میگم احساس میکنم دوسم نداری  احساس خوشبختی نمیکنم حس میکنم تنهام اون تصوری که راجب زندگی باتو داشتم دیگه ندارم و با این حرفا اصلا خودشو موظف نمیدونه که راجبش حرف بزنه و اگه اشتباه میکنم منو از اشتباه دربیاره..فقط میگه با این افکار تخمیت ریدی به زندگیمون..درحالی که شاید من سردی رو حس کردم که انقدر دارم میگم و شاید اگه یبار واقعا تلاش کنه بتونه نظرمو عوض کنه

الان دو روزه باهاش کاملا سردم و آخرین حرفم این بود منتظرم حرف بزنی و اونم دو روزه هیچ حرفی نمیزنه فقط سعی میکنه همه چیزو عادی جلوه بده

به نظرتون ازش نا امید بشم و با همین سردی زندگی کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سال اول زندگی خیلی سعی کنید تحمل کنید ،نمیگم ایرادات بپذیرید نه اما با زبون خوش ، اگر این یکسال رد کنید در ادانه همه چیز بهتر میشه ،اون الان شک شده که رفته سر زندگی خودش خیلی ها ضعیفن تا خودشون وقف بدن زمان میبره از طرفی مسئولیتش سنگین شده گاهی مردها بعد بچه دار شدن سرد میشن چون تو خودشونن و مسئولیت زیادی رو دوششونه .

سعی کن محبت کنی نه بحث و دلخوری 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
تا اخرش همینه،تازه سنشون بالاتر میره بدتر میشه عادت کن ب خودت عشق بورزی الویت اول خودت باشی

خب وقتی تو یه زندگی سرد هستم چطوری میتونم خال خودمو خوب کنم

از یه طرف دیگه اون انتظار داره من رفتارم خوب باشه و عین زن و شوهر عادی کنار هم بخوابیم غذا درست کنیم صحبت کنیم بدون اینکه دل منو بدست بیاره..من اصلا نمیتونم این کارو بکنم و همه چیز برام عادی باشه

قشنگم منم مثل تو ام. نمیکه دوست دارم‌مگر‌وقتی من بهش بگم. اونم میگ منم .. من بهش میگم تو‌چی میگ‌منم دوست دارم.... دو‌ماه و‌نیم از ازدواجمون‌گذشته بود هیچ‌خودش نمیگقت برای شروع .. فقط وقتایی ک رابطه میخاست بغل میکزد... مریض شد بعد ۲ماه و نیم. مثل پروانه‌دورش میگشتم. اونروز‌تنها همش میگفت دوست دارم. نفسم. عزیژ دلم. خانوومم‌و‌این‌حرفاا.... الان‌سه روزه ب خودم فوش دادم ک‌من دیک‌بهش محبت نکنم.

زن حساسه احتیاج ب محبت داره ک احساس کمبود نکنه.‌کتاسفانه ۳ماهه ازدواج‌کردم. شاسد بگم هقته ایی ۳_۴شبشو گریه میکنم. نیمدونم متوجه میشه یا ن ولی ری اکشن نشون نمیده :)))

باید سوخت و‌ساخت

قشنگم منم مثل تو ام. نمیکه دوست دارم‌مگر‌وقتی من بهش بگم. اونم میگ منم .. من بهش میگم تو‌چی میگ‌منم ...

عاخه ینی چی

این خانوم ک از اول همسرش اینجور نبوده 

شما چی؟

چرا سردن با عشق ازدواج نکردین؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️