2777
2789
عنوان

دلم میخواد حرف بزنم......

422 بازدید | 25 پست

سلام خانم های عزیز و دوستای گلم 

خواستم بگم امروز بعد مدتها زنگ زد بهم

کسایی که وقت دارند و تاپیک های منو خوندن 

ممنون میشم بگید چکار کنم 

قرار شد دوباره هم زنگ بزنه .

ازش گلایه کنم یا نه 

سرد برخورد کنم یا نه 

بهش بگم دلم تنگ شده بود یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان شما بد حرف زده بعد شما گلایه کنی؟ والا خیلی دوستت داره که باهات تماس گرفته

دوتا تاپیک هامو خوندید شما 

آخه مادرم گفت دخترم ی سال نشناختی میخوایی چیو ثابت کنه  . 

دو هفته منو بی خبر گذاشته حق من نبود اینقدر بی رحم باشه

چی بگم بهش 

دلم واقعا تنگ شده براش

سلام.

بزارید ایشون بیشتر صحبت کنند گلی جان.

و قرار نیست الان احساسات رو بروز بدید.

ببینید هدفشون چیه ؟

و خیلی محکم ازشون بخواید ادامه رابطه و محدوده رو مشخص کنند.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
سلام. بزارید ایشون بیشتر صحبت کنند گلی جان. و قرار نیست الان احساسات رو بروز بدید. ببینید هدفشون ...

سلام 

امروز زنگ زد واقعا خودم کنترل کردم گریه نکنم . 

سعی میکنم مرسی 

واقعا حرفاتون کمک کننده بود

دوتا تاپیک هامو خوندید شما  آخه مادرم گفت دخترم ی سال نشناختی میخوایی چیو ثابت کنه  .&nbs ...

مامانت خیلی تندی کرده. این بنده خدا داشته باهات درد دل می‌کرده. شما هم اصلا نباید با اون آقا هم کلام می‌شدی. حالا بهرحال. مامانت بد حرف زده. البته نگران دخترشه قصد خرابکاری نداشته ولی شده. حالا هم بهش گله نکن. بگو که چرا حرفهای مامانو پای من گذاشتی و بلاک کردی. مگه ما رابطمون جدی نیست ؟ ولی ناراحتی نکن. بهش حق بده که از رفتار مامانت جا خورده

مامانت خیلی تندی کرده. این بنده خدا داشته باهات درد دل می‌کرده. شما هم اصلا نباید با اون آقا هم کلام ...

منم کاملا حق دادم بهش ، چطور میتونم دوباره رابطه ام مثل قبل بشه و اعتماد کنه بهم 

منم کاملا حق دادم بهش ، چطور میتونم دوباره رابطه ام مثل قبل بشه و اعتماد کنه بهم 

باهاش خوب حرف بزن. اصلاً عادی باش انگار نه خانی اومده نه خانی رفته. اگه هم از دستت مامانت ناراحت بود باهاش همدردی کنو بگو نگران من بوده و قصدی نداشته. بهشم اطمینان خاطر بده که هیچ رابطه ای با اون آقا نداری و دیگه هرگز باهاش ملاقات نخواهی کرد 

سلام  امروز زنگ زد واقعا خودم کنترل کردم گریه نکنم .  سعی میکنم مرسی  واقعا حرفاتو ...

آفرین همون سعی کردن هم عالی هست.

بازم لازم بود، باهم صحبت می کنیم.

صحبت های دوستان رو هم توجه کنید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

فعلا خیلی احساساتتو بروز نده

و ی جورایی تو موضع این باش که تکلیف رابطه مشخص بشه

تو کامنتای قبلیمم گفتم حق شما نبود اینطور برخورد بشه.پارتنر شما هرچقدرم بد گفته بود به شما که ربطی نداشت بخواد از شما دوری کنه حق با مامانت بود هرچند تند بیان کرده بود ولی صحبتاش حق بود

ببین حالا حرف حساب ایشون چیه چی میخواد بگه

بزار خودشو خالی کنه صحبتاشو بکنه گلایه ای داره حرفی داره هرچی داره بگه.توام بگو.خودت باش خودتو قوی نشون بده ضعیف نشون نده.سعی کن جوری برخورد کنی که توام اگر فرصتش بود در نهااااااااااایت اگر شرایط بود بگی که انتظار این واکنشو نداشتی و این دوری کردن و...‌

اگر دیدی خودش خیلی مشتاق اتمام دوری و ختم ماجرای قهر و دوری...