2777
2789
عنوان

دلم میخواد حرف بزنم......

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 25 پست
منم کاملا حق دادم بهش ، چطور میتونم دوباره رابطه ام مثل قبل بشه و اعتماد کنه بهم 

حق با مادرته چطور بهش کاملا حق دادی ؟ این نشون میده شما اصلا منطقی فکر نمیکنی ،این رفتار احساسی باعث میشه دوستت ار نقطه ضعفت به راحتی استفاده کنه ،برای کار نکرده و سر حرف یه غریبه توضیح بخواد ازت و بعدشم مدت طولانی به خاطر حرف مادرت باهات قهر کنه ،این نشون میده دوستت خیلی خوب متوجه شده که شما وابسته ای و داره هر جور دلش مبخواد رفتار میکنه و فکر کن اگه رابطه شما رسمی تر بشه و جا پاش محکم تر بشه قراره چجوری رفتار کنه 

نظر من اینه که سر سنگین باهاش صحبت کنی و از حرف مادرت طرفداری کنی و اونی که باید رفتار اشتباهشو توضیح بده و معذرت بخواد به خاطر تهمت و قهر بچگانش اونه

عزیزم همیشه باید جوری رفتار کنی که طرف مقابلت ترس از دست دادنتو داشته باشه نه تو ،اگه مردی بفهمه شما ترس از دست دادنشو داری دیگه بعد از اون هر جور بخواد میتازونه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
حق با مادرته چطور بهش کاملا حق دادی ؟ این نشون میده شما اصلا منطقی فکر نمیکنی ،این رفتار احساسی باعث ...

سلام مرسی از نظرتون 

بله ما الان رابطه مون دوباره شکل گرفت الان چطور رفتار کنم.دیشب هم حرف زدیم گفت مادرت خیلی عصبانی بود و من فقط صدای ناراحت و نگران تو می‌شنیدم که اسمم صدا میزدی .من گفتم مادرم حق گفت اما بد بیان کرد . 

الان که رابطه مون دوباره شکل گرفته من چطوری رفتار کنم 

دست گلت دردنکنه عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مادرته چطور بهش کاملا حق دادی ؟ این نشون میده شما اصلا منطقی فکر نمیکنی ،این رفتار احساسی باعث ...

شرایط روحی درستی ندارن با خواهش من میرن پیش مشاور . اما می‌دونم دوسم داره به مقدسات به همه چی قسم خورد اما غیر اون الان برگشته و میگه دوست دارم آینده ام کنارت باشه اما این اتفاقات و برخوردی صورت گرفته حس میکنم مثل قبل به خانواده نچسبه 

سلام مرسی از نظرتون  بله ما الان رابطه مون دوباره شکل گرفت الان چطور رفتار کنم.دیشب هم حرف زدی ...

الان که دیگه رفتار معمولیو دوستانه ،اینکه بهم برگشتید یعنی اینکه این مسئله ببنتون حل شده و بهتره کشش ندید ولی اگه اتفاقایی مشابه این افتاد از موضع ضعف باهاش حرف نزنید از موضع قدرت صحبت کنید مثلا اگه دوباره این موضوع رو پیش کشید بگید من فک میکردم این موضوع بینمون حل شده اگه این موضوع قراره تا ابد ادامه پیدا کنه من تحمل ندارم خودت بشین فکراتو بکن اگه نمیتونی به حرفای من اعتماد کنی خیلی اشتباه میکنی باهام ادامه میدی ، و اگه هم قهر کرد شما سمتش برای آشتی نرو 

و واقعا هم عریزم اگه قراره این مسئله تا ابد بینتون باشه ادامه رابطتتون اشتباهه چون نشون دهنده یک سری مشکلات اخلاقیه دوستت داره مقل شکاک بودن ، آزارگری و.... که الان کمرنگه و بعدها ممکنه پررنگ تر بشه 

ببخشید من دیر جواب میدم مغازم مشتری میاد لاید اونارو راه بندازم

شرایط روحی درستی ندارن با خواهش من میرن پیش مشاور . اما می‌دونم دوسم داره به مقدسات به همه چی قسم خو ...

انشالله که بهتر بشه نگران خانواده هم نباش بگی از کارش پشیمونه و رفتارش خوب شده کم کم از دلشون درمیاد برای اونا مهمترین چیز خوشحالیه شماست

الان که دیگه رفتار معمولیو دوستانه ،اینکه بهم برگشتید یعنی اینکه این مسئله ببنتون حل شده و بهتره کشش ...

نه عزیزم مشکلی نیست ، به کارتون برسید .

به پیشنهاد من گفت میخوایی سیم کارت هامون عوض کنیم این مدت از اون پسر اصلا حرف نزد بیشتر مشکل مون حال خودش و حرفای خانواده است . میگه الان چطور باخانواده ات روبه رو بشم . می‌خوام جدی کنم رابطه اما میگه پدر و مادرت الان عصبانی ان چون من به خاطر رلم ی خواستگار خوب یا شرایط عالی رد کردم . دوریم این خیلی بدتر کرده شرایط

انشالله که بهتر بشه نگران خانواده هم نباش بگی از کارش پشیمونه و رفتارش خوب شده کم کم از دلشون درمیاد ...

مرسی مهربون

دعا کنید برام 

دعا در حق دیگری زودتر می‌گیره.

به امید کلی حال خوب برای شما 

نه عزیزم مشکلی نیست ، به کارتون برسید . به پیشنهاد من گفت میخوایی سیم کارت هامون عوض کنیم این مدت ا ...

بگو من کم کم خانوادمو آروم میکنم تو نگران نباش ،همشم کم کم با مادرت در موردش صحبت کن که پشیمونه و به خاطر من ببخشیدش و رفتارای خوبشو تعریف کن پیششون مادرت اوکی شه خودش بلده پدرتو آروم کنه فقط تا وقتی آروم نشدن رو به روشون نکن که به سری حرمتا بینشون شکسته نشه

اون پبشنهاد سیم کارتم من بودم نمیدادم چون به نظرم هر چقدر سعی کنم خودمو ثابت کنم یعنی به طرفم این حقو میدم که بهم شک کنه و هر وقت بخواد چکم کنه

مرسی مهربون دعا کنید برام  دعا در حق دیگری زودتر می‌گیره. به امید کلی حال خوب برای شما

انشالله که هر چی که به صلاحته برات اتفاق بیوفته 😘

بگو من کم کم خانوادمو آروم میکنم تو نگران نباش ،همشم کم کم با مادرت در موردش صحبت کن که پشیمونه و به ...

سلام عزیزم تاپیک جدید زدم میشه بیاین تاپیکم ، تاپیک جدید زدم