2777
2789

اگه همه دیدگاهشونو تغییر بدن بهتر نمیشه ؟

من خودمم از این قاعده مستثنی نیستم یدونه جاری دارم اما همیشه از رفتارهاش اذیت شدم مدام در حال رقابته 

و این مسئله باعث شد فاصله بگیرم ازش 

واقعا چرا ؟ 

هیچ وقت بهش فکر کردید چرا باید اینطوری بشه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

مقایسه 

پدر من دوسال اول سر این مسئله دراومد 

و تهش یاد گرفتیم رسمی باشیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مقایسه  پدر من دوسال اول سر این مسئله دراومد  و تهش یاد گرفتیم رسمی باشیم

خب چرا مقایسه 

بنظرتون تقصیر از جاری هاست یا پدر و مادر یا همسر ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری ها سرشار از عقده آن حتی اگه کاری بهشون نداشته باشی .منم با جاریم اوایل خوب بودم اما متوجه شدم هیلی موذیانه داره زندگیمو از هم می‌ پاشونه .

ک البته اونقدر حرف زد تا شوهرم دلسرد شد 

هنوزم مشکلات داریم .

بدتراینوه همسرمم  جاریم و برادرشوهر بی نهایت قبول داره

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

خب چرا مقایسه  بنظرتون تقصیر از جاری هاست یا پدر و مادر یا همسر ؟

در مورد من نگرش خود جاری ام درست نبود 

خانواده همسرم حامی بودن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

قدیما می گفتن رخت دو تا هوو رو تو یه تشت می شورن،،رخت دو تا جاری رو ولی تو یه تشت نمی شورن،،بعضی جاریا از هوو بدترن.🥴🥴

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من یدونه جاری دارم و جالبه ما قبل ازدواج هم باهم فامیل بودیم ،من که نامزد شدم دیگه با من حرف نزد تا الان که ده سال از ازدواجم میگذره حتی بچه هاشم به من سلام نمیدن و رد میشن ،در حالی که ما توی ساختمونیم ،مامانم میگه انگار میخواسته خودش زن شوهرت بشه که انقدر ناراحته

یسری ها سرشار از عقده آن حتی اگه کاری بهشون نداشته باشی .منم با جاریم اوایل خوب بودم اما متوجه شدم ه ...

پس میشه گفت مقصر اصلی همسرتونه

در مورد من نگرش خود جاری ام درست نبود  خانواده همسرم حامی بودن

همسر منم از رفتار جاریم خوشش نمیاد بخاطر همین رابطمون کلا ختم شده به مهمونی های رسمی 

قدیما می گفتن رخت دو تا هوو رو تو یه تشت می شورن،،رخت دو تا جاری رو ولی تو یه تشت نمی شورن،،بعضی جار ...

من خیلی فکر کردم به این موضوع بنظرم بزرگترها کم بی تقصیر نیستن 

من یدونه جاری دارم و جالبه ما قبل ازدواج هم باهم فامیل بودیم ،من که نامزد شدم دیگه با من حرف نزد تا ...

هیچ بعیدم نیست!

رفتار خانواده همسرت چطور بود از همون ابتدا؟ 

هیچ فکر کردی شاید مقصر اونا باشن؟

من خیلی فکر کردم به این موضوع بنظرم بزرگترها کم بی تقصیر نیستن 

آره بعضی موقع ها اونا هم مقصرن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خداروشکر کاری نداریم بهم دیگه هر کی پی زندگی خودشه از اول با همشون یجور برخورد کردم رسمی 

میدونی بحث کار داشتن نیست که 

در کل حس خوبی منتقل نمیکنن 

البته استثنا هم وجود داره بعضیا جایگاهشونو حفظ کردن