2777
2789
عنوان

چرا به جاری از همون اول به چشم هوو نگاه میکنید ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست
هیچ بعیدم نیست! رفتار خانواده همسرت چطور بود از همون ابتدا؟  هیچ فکر کردی شاید مقصر اونا باشن ...

خانواده شوهرم خیلی از شوهر اون و خودش میترسن یعنی اینجوری نیستن که بگی همش به من محبت کردن که اون زده شده ن،جاری من اصل فرصت اینم نداد که کار به فرق گذاشتن برسه ،از همون اول حتی سر عقدم هم نیومد ،کلا از لحاظ طلا و خرید و خونه اینا هم به اونا بیشتر دادن 

آره بعضی موقع ها اونا هم مقصرن.

من خودم آدمی نیستم در مورد داشته هام یا موفقیت های زندگیم به کسی پز بدم اما خانواده همسرم تشنه این کار هستن 

و فکر میکنم این کارها باعث شده مقایسه پیش بیاد 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی بحث کار داشتن نیست که  در کل حس خوبی منتقل نمیکنن  البته استثنا هم وجود داره بعضی ...

بله درسته خب غیرممکنه ناراحتی پیش نیومده حرفی چیزی ولی من واقعا حوصله کشمکش ندارم والا انقدر تو زندگیم مشکلات هست که اهمیت ندادم به یسری حرفا دیگ خودشون منو شناختن که اهل حاشیه نیستم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خانواده شوهرم خیلی از شوهر اون و خودش میترسن یعنی اینجوری نیستن که بگی همش به من محبت کردن که اون زد ...

پس واقعا ی چیزی هست که انقدر تابلو رفتار میکنه

بله درسته خب غیرممکنه ناراحتی پیش نیومده حرفی چیزی ولی من واقعا حوصله کشمکش ندارم والا انقدر تو زندگ ...

راستش منم خودمو کنار کشیدم 

اما برام سوال بود ک چرا نمیشه در صلح زندگی کرد 

راستش منم خودمو کنار کشیدم  اما برام سوال بود ک چرا نمیشه در صلح زندگی کرد

چی بگم والا ..همینطور بمون کم کم اوناهم خسته میشن راحت میشی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
پس واقعا ی چیزی هست که انقدر تابلو رفتار میکنه

داره جر میخوره از حسودی من که جهاز آوردم کل خونه شو ریخت بیرون عوض کرد ،بعد پدرشوهرم دید که ما خونمون خیلی داغونه چون از اول یه واحد نصفه بما دادن ، یه خونه گرفت گفت شما برین توش اخه خونه ی اون بزرگ و نوسازه ،خودشونو پاره کردن ،شوهرش انقدر داد و هوار کرد پدرشوهرم به غلط کردن افتاد،،،الان اونا دارن می‌رن اون خونه جدیده ما میریم خونه ی اونا 🫤

داره جر میخوره از حسودی من که جهاز آوردم کل خونه شو ریخت بیرون عوض کرد ،بعد پدرشوهرم دید که ما خونمو ...

ای خدااا 

چقدر بده این کارا .اینجور آدما کمی سنشون میره بالا انقدر ک حرص و جوش میخورن حسادت میکنن سکته میاد سراغشون