2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم اینطوری شده؟!

253 بازدید | 14 پست

من 8 ساله ازدواج کردم.تا یکی دو سال پیش خوب بود.

از وقتی بچم عقلش میرسه و یکم شلوغتر شده،

هم‌ واسه اومدن به خونه ما بهونه میاره به‌هر نحوی،

هم وقتی میریم خونشون مثل قبل گرم نیست.

یکی از رفتاراش دفعه آخری که رفتیم این بود:

شب خونشون موندیم و صبحش قرار بود من با دخترم برم خونه خودمون و شوهرمم بره سرکار و باید صبونه میخورد.منم ساعت گذاشته بودم که بیدار شم ولی مادرشوهرم که معمولا شبا بدخوابه،صبح زود صبونه آماده کرد(دوتا پسر دیگه هم داره که واسه اونا هم آماده کرده بود.)

منم دیدم‌ بیخبر صبونه حاضر کرده و سفره بازه، دیگه از جام بلند نشدم و میل هم نداشتم بخورم.

بعد با یه لحن خاصی سر سفره و جلوی شوهرم برگشت گفت بفرما،بفرما بیا صبونه بخور😏

درصورتی که همیشه اگه چیزی بود میگفت بیا سر سفره یا چرا نمیای.

قشنگ‌ جدیدا متلک و تیکه بارونم میکنه.

یا شوهرم وقتی دخترمو دعوا میکنه، جلوی من بهش میگه باید دعواش کنی یا هرچیزی نخری براش چون بدعادت میشه.

تازه اعتقاد داره بچه کتک هم بخوره ایراد نداره(با دلسوزی نمیگه،انگار منتظره ما بچه رو دعوا کنیم دلش خنک بشه،چون مادرشوهرمه فکر نکنید اینطوری میگما،نهههه. تقریبا همشون همین جوری شدن)

اینطوری شوهرمو پر میکنه و نمیدونه اینکارش باعث میشه شوهرم بدرفتار تر بشه.شوهر من همینطوری عصبی هست،یکی هم پشتشو بگیره بدتر میشه.

خیلی غصه میخورم.

همیشه احترامشونو نگه داشتم.

هیچ وقت بد رفتاری نکردم.

ولی این رفتار ازشون سر میزنه.

وقتی هم میگم‌نمیرم جایی.شوهرم‌میگه منو از همه جمع ها جدا کردی.😒والا به خودشم‌احترام‌نمیذارن ولی نمیفهمه.

اگه شوهرم اجازه میداد خونه هیشکی نمیرفتم.ولی نمیخواد قبول کنه که راضی به رفت و آمد نیستن.

😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، با خنده و خوش رویی جوابشو بده، بنظرم مادر باید به همه یاد بده به بچش احترام بذارن، اسمشو با خانم صدا کن، بهش تعارف کن، و وقتی چیزی گفتن، مستقیم نگاهشون کن بگو خوشم نمیاد بچم رفتار تند ببینه از شما که مادربزرگشی تعجب میکنم!!!! همه نوه شونو دوست دارن.

با همسرت صحبت کن

شما همیشه پیش همید

بهش بگو احترام امامزاده ب متولیشه

بگو بچه دو ساله هم غرور داره ی خط قرمز بذارید برای همدگیه

هیچوقت حتی اگه بدترین رفتار رو داشت بچه رو جلوی جمع دعوا نکنید

بگو اینو مطمئن باش برادرات که بچه دار بشن ببین چطوری احترام خانوادشون رو نگه میدارن

و اونوقت تو میسوزی که بهترین سالهای بچگی فرزندتون رو خراب کردی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
عزیزم خیلیا دیگه حوصله خودشونم ندارن. خودتم متوجه شدی کمتر رفت و آمد کن، همسرت اگه دوست داره بره سر ...

میگه من تنهایی نمیرم.

بعد این شب خونه مادرش موندن انگار جزو واجباته دینیه.

خودشم‌میبینه اذیت میشیم ولی نمیخواد به روش بیاره و هر دفعه من با اکراه میرم.

بخدا من اینطوری نبودم.

رفتاراشون بشدت منو سرد کرده.

رابطه مدیریت میخواد شما بیشتر همسرتو میشناسی خب معلوم وقتی مستقیم بهش بگی نریم خونه مادرت یا کمتر بریم گارد میگیره سعی کن کار بتراشی زمان بخری تا وقتی به کمتر رفتن عادت کن(مردا زود عادت میکنن). زمان بدین بزارید دلشون براتون تنگ شه

سلام، با خنده و خوش رویی جوابشو بده، بنظرم مادر باید به همه یاد بده به بچش احترام بذارن، اسمشو با خا ...

رفتارشو ببینی تعجب میکنی.

مثلا بعد از یک ماه میریم خونشون انگار  دوساعت پیش دیده منو،نه احوال پرسی گرمی، نه پذیرایی،حتی سر زبونی و تعارفی نمیگه پاشو کتری بذار یه چایی دم کن.ولی قبلا میگفت.

جدیدا حتی به بچه یه خوراکی کوچیکم‌نمیدن.من با خودم میبرم یا میرم میخرم.

با بچه ۴ ساله عین آدم ۱۵ ساله رفتار میکنن.

میخواد بازی کنه میگن سروصدا نکن،میخوام خودم غذا بدم میگن بذار خودش بخوره و کلا ایراد میگیرن.

میخواد کارتون ببینه میگن‌صداشو کم کن.

بچه کامل تو قفسه.

مثل بچه کوچیک تحویلش نمیگیرن.

وقتی پسر برادر شوهرم‌میاد همه به وجد میان و ذوق‌میکنن،دخترم میفهمه فرق میذارن و سعی میکنه توجهشونو جلب کنه ولی درست محل نمیدن.انقدر ناراحت میشم که بغضم میگیره.

با همسرت صحبت کن شما همیشه پیش همید بهش بگو احترام امامزاده ب متولیشه بگو بچه دو ساله هم غرور دار ...

دقییییییقا همین حرفا رو زدم.

مادرش پرش میکنه جلوی چشم من.چون من گفتم دست رو بچه بلند نکن به شوهرم گفت نه جلوشو بگیر و نذار به وسایل و اسباب بازیای بقیه دست بزنه.

یا میگه هرچیزی نخر بدعادت میشه.

آخه ما چی داریم که همش بخوایم بخریم😒

بخدا هیچکدوم جز شوهر من با بچه هاشون بد رفتاری نمیکنن.

بچه یکیشون ۱۰،۱۲ تا شکلات خورده بود مامان و باباش حرفی نزدن(با اینکه میدونم تو خونه خودشون اجازه نمیدن بخوره یا انقدر آزاد نیست) ولی دختر من چندتا خورد شوهرم کم‌مونده بود بزنتش احمق.

تازه برادراشم شروع کردن به پرخاش به دخترم که من جلوشون وایسادم.

رفتارشو ببینی تعجب میکنی. مثلا بعد از یک ماه میریم خونشون انگار  دوساعت پیش دیده منو،نه احوال ...

نمیدونم چرا اینو گفتی حس کردم چون بچتون دختره اینجوری میکنن😐😐😐😐😐 یعنی هنوز ذهنای پوسیده کپک زده وجود دارن؟! من باشم که نمیرم یا مستقیم میپرسم مشکلتون اینه؟ میشه به پسرتون هم بگید که مارو به زور نیاره چون باور نمیکنه شما علاقه ای به اراباط ندارید، خدایی رک بهش میگم

رابطه مدیریت میخواد شما بیشتر همسرتو میشناسی خب معلوم وقتی مستقیم بهش بگی نریم خونه مادرت یا کمتر بر ...

جالبه که خودش دوست نداره شب خونه مادرش بخوابه.میگه راحت نیستم.ولی منو مجبور میکنه چتد شب بمونم.

زیبا نیست؟

نمیدونم چرا اینو گفتی حس کردم چون بچتون دختره اینجوری میکنن😐😐😐😐😐 یعنی هنوز ذهنای پوسیده کپک زده ...

پدر اون نوه شون ته تغاریه و سوگولی مادرشوهرمه.

به شوهر من اون جوری که به ته تغاری اهمیت میدن،احترام نمیذارن.

بقیشونم یا پولدارتر هستن و مورد احترام یا بزرگتر.

دو ساله با ما اینطوری شدن و چند ماهه بدتر.

قشنگ‌حس میکنم از رفتن ما زیاد خوشحال نمیشن و ظاهر سازیه.

پدر اون نوه شون ته تغاریه و سوگولی مادرشوهرمه. به شوهر من اون جوری که به ته تغاری اهمیت میدن،احترام ...

الان اين تاپيك شما رو خوندم چقدر ماذر شوهرت مثل مادر شوهر منه جاريم نيستي يه وقت😁😂شوخي ،،،واقعا ما هم ميريم شهرستان خونشون بعد از مدتها انگار رو سرشون سوار شديم حالا از خدا شوون بود من عروسشون بشم جون از هر لحاظي من بالاترم از اونا حالا خوبيش اينه كه ميريم چند روز اونجا همه فاميلم همون شهر هستن ميرم خونه اونا يعني ميرم خونه مادر  شوهر زورش مياد يه تعارف كنه بخدا بعد از مدتها دوهفته پيش رفتم باورت نميشه شام چي درست كرد😏

الان اين تاپيك شما رو خوندم چقدر ماذر شوهرت مثل مادر شوهر منه جاريم نيستي يه وقت😁😂شوخي ،،،واقعا ما ...

الان پیامتو دیدم.

دقیییییقا همینه.من فامیل زیادی اونجا ندارم.

فقط خونه بابام‌نزدیکشونه و مادربزرگم.

شوهرم مجبورم میکنه برم بمونم خونه مادرش.

هییییچ امکاناتی ندارم اونجا.بچمم انگار بردم تو قفس.

احترام درست نمیذارن چون توقع دارن عین کوزت کار کنم.ولی من کار خاصی نمیکنم جدیداً.

وقتی ما میریم غذای درستی نمیپزن.با اینکه شکمو نیستم ولی به نظر من نوع پذیرایی مهمه.همش املت و غذاهای سردستی.

کلا یلخی بودن ولی حداقل قبلا میرفتیم احترام میذاشتن.

جدیدا کاری کردن که دیگه دوس ندارم‌حتی زنگ بزنم‌بهشون.

عین فامیلای دور هستن برام.حتی بهم‌زنگ‌بزنن هم ذوقی برای جواب دادن ندارم.