اولاش خیلی مهربون بود و نمیزاشت آب تو دلم تکون بخوره از وقتی دو تا بچه سقط کردم از این رو به اون روشده 4ماه پیش با همسایمون تو راه پله ها تو وضع ناجوری دیدمش اونم خیلی سعی کرد منو راضی کنه گفت پشیمونه خریت کرد و اینا باز من خامش شدن 💔 هستین بقیشم بگم؟
دختر و پسر خیلی فرق میکنه تا زن شوهر دار اونم حامله خونه یارو مثلا طبقه سومه بعد راهرو طبقه دوم دار ...
آخه وقتی ساختمون تک واحده و رفت و آمد آسانسور طرف راه پله خودشو کرده انباری چون میدونه رفت و آمدی نیس از راه پله بجز همون واحد ساکن و اینکه طرف آمپرش بزنه بالا یکمم شرایط راه پله طوری باشه که میگم ممکنه کله خرابی بکنه ولی خبداین داستان حرف مشکوک نزدیک به فانتزی زیاد داشت
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مختارید باور نکنید من فقط اومدم اینجا چار نفر زندگیمو ببینن یکم بهم دلداری بدن راه و چاه نشونم بدن ...
معلومه که باور نمیکنم کل داستانت پر از ضد و نقیضه ،حتی نمیدونی از زن شوهر دار شکایت کنی بابت این موضوع چه اتفاق هایی میوفته ،کلا مغلطه میکنی جواب درست هم نمیدی