2789
عنوان

شوهرم با یه زن حامله در ارتباطه😭+داستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 14576 بازدید | 113 پست
دختر و پسر خیلی فرق میکنه تا زن شوهر دار اونم حامله خونه یارو مثلا طبقه سومه بعد راهرو طبقه دوم دار ...

آخه وقتی ساختمون تک واحده و رفت و آمد آسانسور طرف راه پله خودشو کرده انباری چون میدونه رفت و آمدی نیس از راه پله بجز همون واحد ساکن و اینکه طرف آمپرش بزنه بالا یکمم شرایط راه پله طوری باشه که میگم ممکنه کله خرابی بکنه ولی خبداین داستان حرف مشکوک نزدیک به فانتزی زیاد داشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مختارید باور نکنید من فقط اومدم اینجا چار نفر زندگیمو ببینن یکم بهم دلداری بدن راه و چاه نشونم بدن ...

وقتی سکه پایین میزنی باید فکر این روزا رو هم میکردی 

به هر حال چیزهایی که زود به دست بیان زود هم از دست میرن 

ولی من به هییییچ عنوان داستانتو باور نمیکنم 

ببخشید که رک گفتم آخه خیلی ضایع است همه چیز

مختارید باور نکنید من فقط اومدم اینجا چار نفر زندگیمو ببینن یکم بهم دلداری بدن راه و چاه نشونم بدن ...

معلومه که باور نمیکنم کل داستانت پر از ضد و نقیضه ،حتی نمیدونی از زن شوهر دار شکایت کنی بابت این موضوع چه اتفاق هایی میوفته ،کلا مغلطه میکنی جواب درست هم نمیدی 

معلومه که باور نمیکنم کل داستانت پر از ضد و نقیضه ،حتی نمیدونی از زن شوهر دار شکایت کنی بابت این موض ...

اولا نمیتونم کل زندگیمو بزارم تو دایره و از جزئیات بگم شاید یکی اینجا اشنا بودو شناسایی شدم

دوما اینقد بیکار نیستم با بغض و اشک واستون دروغ بنویسم

خوشم میاد همچنان داری زور میزنی مغلطه میکنی 

عزیزم مجبورت نکردم بیای تاپیکم باور نداری میتونی خارج شی وقت ندارم سه ساعت باهات سر واقعی بودن زندگیم بحث کنم

بازم سعی کردم فراموش کنم تا همین یه ماه پیش که دو روز رفت ماموریت و منو گزاشت خونه بابام کلیدم نداشت ...

حالا چرا اسم پیجتو خوک صفت گذاشتی🤔🤔🤔

بی مادری یعنی زنده بی زندگی شده ایا که غمی ریشه زند برجانت