2777
2789

هیچ کس یه تیکه طلا به من نداد

شوهرم سرویس برام نخرید

الان میبینم هر کی ازدواج میکنه با اینکه طلا خیلی گرونه براش طلا می‌خرن

شوهرم در توانش نبود سرویس بخره ولی خانوادش هم هیچی طلا بهم ندادن

تو دلم مونده

در عوض خانواده خودم سکه به داماد دادن

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

خاطره خوب ندارم چون هیچی باب میلم نبود

فقط خوشحال بودم از نامزد بازی راحت شدم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰۰ نفر مهمون دعوت کردن بیشترش بچه ها بودن خدا پدرشوهرمو بگم چیکار کنه بهترین عروسی و تالار و گرفت ا ...

عروسی برادرای شوهرم ۲۰۰۰نفری بوده اونم تو خونه

عروسی ما رو میخواست ۴۰۰۰نفری بگیره خدا بهمون رحم کرد اوج کرونا بود ۵۰۰ نفر بیشتر دعوت نکردن😂😂😂

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

خواهر شوهرم رفت لباسمو بیاره ارایشگاه وقتی برگشت دیدم به سلیقه خودش لباسمو عوض کرده . هیچ وقت یادم نمیره 

آخه بگو تو چکار به لباس عروس داری نکبت

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

عقد و عروسیم یکی بود 

سر عقد موقع بله گفتن گریم گرفت😂😂😂😂

واقعا دست خودم نبود 

داداشم بعدا میگفت اونجوری که تو گریه کردی بقیه فکر کردن با زور عقد کردن😂😂😂😂😂

عروسی برادرای شوهرم ۲۰۰۰نفری بوده اونم تو خونه عروسی ما رو میخواست ۴۰۰۰نفری بگیره خدا بهمون رحم کرد ...

دوهزار نفر میخواستن کل شهرو دعوت کنن😐ک چی بشه اخه ؟

من خودم دوست داشتم تو یه باغ کوچیک و شیک همون فامیلای خودمون باشن ن دگ غریبه و قوم و خویشای دور ک چندسال یبارم نمیبینیمشون

دوهزار نفر میخواستن کل شهرو دعوت کنن😐ک چی بشه اخه ؟ من خودم دوست داشتم تو یه باغ کوچیک و شیک ...

چی بگم😐 فکرشو بکن ده سال پیش برادر شوهر طفلکم۱۲میلیون ضرر کرده😐

غذا هم چلو ماهیچه گاو بوده 😐😐😐

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

بدترین خاطره هم یشب قبل عروسی بابام سر هیچی اومد کتکم بزنه مهمونا نزاشتن و من تا صبح گریه کردم 😔😔😔

من موقع عروسی دستمون خالی بود من خواستم مثلا تو هزینه ها صرفه جویی کنم گفتم خودم سالاد الویه درست کنم و ببریم باغ که دیگه نخوایم برای عکاس و فیلم بردار غذا از رستوران بگیریم

عصر روز قبل عروسی هرچی به بابام گفتم برو برام وسیله بخر الویه درست کنم نرفت کلا ادم بیخیالی بود خودمم نمیتونستم برم دور بود ماشین نداشتم چقدر اعصابمو داغون کرد سر یه خرید!! تا دیگه عمه ام دید اینجوریه رفت خرید اورد

خیلی خنده داره شب عروسی دخترت همچین کاری باهاش بکنی!!

ولی عوضش مراسم و عروسی عالی بود😍😍

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

عروسی من تواوج گرمابودم یعنی روزقبلش اینقدروحشتناک گرم بودکه دوست داشتم گریه کنم ولی روزعروسیم یه بارون قشنگ باریدانگاربهاربودخیلی خوب بود ولی راستش ازازدواجم پشیمونم کاش بیشتردقت میکردم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
چقد خوب... من بودم کل مراسم به گریه می‌گذشت چون لباس خیلیییی مهم بود برام

اون موقع از روز عروسیت چه خاطره ای داشتی ؟ گریه 

ولی من چه خاطره ای دارم؟  خنده 

من اون روز تصمیم گرفته بودم هر چی شد ناراحت نباشم چون به روزی مثل امروز فکر میکردم که دوازده سال از ازدواجم گذشته و قراره چه خاطره ای رو برای همه عمر با خودم حمل کنم 

تازه الان یادم اومد روز عروسی یهو با شوهرم روبرو شدم که رفته آرایشگاه و مخشو زده بودن که ته ریشو بزن دامادی فلان بهمان ، بعد من از مرد بدون ریش یا ته ریش کنارم عوقم میگیره پوستش شده بود مثل زنا 🤮 دیدن شوهرم با اون وضعیت از دیدن لباس پاره برام سخت تر بود ،  کل ته ریشش رو زده بود تو فکر کن شوهر من بدون ته ریش تبدیل میشه به یه پسر بچه با صورت توپ شکل ، گردالی و صاف و صیقلی درست مثل یه زن صاف صاف همه جذابیتش به ته ریشش بود ، توی اولین عکس هایی که کنار همیم من پوکر فیسم حتی اخم هم دارم ،  بعد دیگه گفتم الان من حرص بخورم ته ریشش در میاد ؟ دیگه شل کردم و خوش گذشت 

کاش من توی روزمره زندگیم هم همینطوری بودم و آسون می‌گرفتم اون موقع احتمالا سرخوش ترین بودم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است