2777
2789
عروسی برادرای شوهرم ۲۰۰۰نفری بوده اونم تو خونه عروسی ما رو میخواست ۴۰۰۰نفری بگیره خدا بهمون رحم کرد ...

من یه سری عروسی ۱۵۰۰ نفره شرکت کردم نمی‌دونستم همچین عروسی ای هم می‌تونه وجود داشته باشه تالار هم بود ولی فوق العاده عروسی چرتی بود یه عااااالمه آدم بود

اصلا مسخره بازی بود بیشتر تا عروسی 

بعد نمی‌دونم چرا مرداشون انقدر معتقد بودن باید  داماد رو ببوسن حتما ، فک کن یه صف طووووووووولانی درست شده بود که بیان به داماد تبریک بگن با عروس هم چاق سلامتی کنن رسما انگار رفته بودیم مراسم اهدای جوایز یا یه همچین چیزی دو نفر اون بالا سیخکی وایستاده بودن بقیه میومدن میرفتن از اول تا آخر عروسی برنامه همین بود 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من یه سری عروسی ۱۵۰۰ نفره شرکت کردم نمی‌دونستم همچین عروسی ای هم می‌تونه وجود داشته باشه تالار هم بو ...

🤣🤣🤣🤣🤣 من اونموقع نبودم تصوری از عروسی۲۰۰۰ نفری ندارم

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارای تو مخی مادرشوهرم .بدترین روز زندگیم عروسی مون بود 

من محجبه بودم بعد چند دقیقه بابام و عموم صدا زدم باهاشون عکس بگیرم بدون حجاب تو اتاق عقد

یهو مادرشوهرم تمام عموهای شوهرمو صدا زد بیان تو اتاق اونا هم عکس بگیرن

من هی بهش گفتم من میخوام بدون حجاب با عموم و بابام و خانواده ام عکس بگیرم بگین بهشون چند دقیقه دیگه بیان گفت بیخود 

اتاق عقد انقد شلوغ شد که مامانم اینا مجبور شدن رفتن بیرون و تمام عموها و عمه ها و دایی های شوهرم اومدن نوبتی عکس انداختن 

به شوهرم گفتم اونم گفت لوس بازی درنیار و این شد که من هیچ عکسی با خانواده خودم تو روز عروسیم ندارم 

همون موقع هم یادمه گریه کردم سر همین مسئله البته بیخیالی خانواده خودمم بود که حاضر نشدن برگردن تو اتاق عقد و دیگه نیومدن واسه عکس فقط یه عکس با بابام دارم 

موقع سلام کردن تو تالار هم مادرشوهرم یه ثانیه دست شوهرمو ول نمیکرد 

سر همه میزای فامیلاشون هی میبردش میگفت دست بده و این فلانیه و....

عروسی ما ۶۵۰ نفر مهمون بودن ک ۵۴۰ تاش فقط فامیلای شوهرم بودن ک هشتاد درصد حتی ب اندازه ی پول غذاشون هم کادو ندادن 

یادش میفتم دلم میخواد مادرشوهرمو بکشم 

الان پشیمون نیسیتی ک کاش باهاش ازدواج نکردی ب جاش عروسی خوب میگیرفای

خیلی حسرت میخورم ینی مرگ ندارم برم عروسی کسی موقع ورود عروس بغض نکنم 

اما برای انتخابم پشیمون نیستم چون همسرم خیلی خوبه

خیلی حسرت میخورم ینی مرگ ندارم برم عروسی کسی موقع ورود عروس بغض نکنم  اما برای انتخابم پشیمون ...

خدارشکر

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
خواهر شوهرم رفت لباسمو بیاره ارایشگاه وقتی برگشت دیدم به سلیقه خودش لباسمو عوض کرده . هیچ وقت یادم ن ...

با اختلاف سم ترین🤣🤣🤣

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😉
۸۰۰ نفر مهمون دعوت کردن بیشترش بچه ها بودن خدا پدرشوهرمو بگم چیکار کنه بهترین عروسی و تالار و گرفت ا ...

بچه ها همیشه گند میزنن مخصوصا موقع رقص عروس

هیچ کس یه تیکه طلا به من نداد شوهرم سرویس برام نخرید الان میبینم هر کی ازدواج میکنه با اینکه طلا خ ...

ان شالله وضع زندگیت خوب بشه بیشتر از انتظارت بخری 

اون موقع از روز عروسیت چه خاطره ای داشتی ؟ گریه  ولی من چه خاطره ای دارم؟  خنده  من ...

مث شوهر من ک نمیدونم چ از خدا بی‌خبری مخشو زد ته ریششو زد اعصابم به فنا رفتتتتتتتتتتتتتتتتت

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱