2777
2789

ما جلو تر مهمونا رسیدیم،، نشستیم و بعدش مهمونا کم کم اومدن،،اینشودوست نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
معجون چیه؟

بستنی و شوکورول و ژله شیره عسل موز و گردو و بادام هندی و...  همه اینا رو هم رو هم می‌ریزن میشه معجون 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدش اینکه رفته بودیم باغ برای عکاسی و فیلمبرداری خوردم زمین زانوم زخم شد ، خوبش اینکه شوهرم وقتی رسو ...

به قولش عمل کرد 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
خودت چرا گوشی نداشتی؟

من از مجردی همیشه بهترین گوشیارو داشتم ولی وسطای دوران عقد انقد بهم گیر میداد هی می‌گفت برا چی دو دقیقه بعد من آنلاین بودی برا چی مشغول بودی فلان بودی منم یبار وسط دعوا زدم گوشی خودمو شکستم ولی اون به عنوان ی شوهر برای من ی گوشی ناقابل نخرید منم شیش ماه دوران عقد گوشی نداشتم بابام دیگه از غصه شوهرم برام گوشی نخرید خودشم انقد بددل و شکاک بود گفت گوشی برای چی میخوای وقتی پیش هم نیستیم

چند شب قبلش افتضاااااح بود فقط دعوا داشتیم با شوهرم همشم زیر سر خانوادش بود هر شب یکیشون زنگ میزد یه قری سر ما میومد ک باید اینکارو کنید اونکارو کنید من و شوهرمو مینداختن ب جون هم خیلی خیلی بد بود چقدر شب قبلش گریه کردم حتی دعوامون شد من کمرم گرفت نمیتونسم تکون بخورم آمبولانس اومد و ...ولی همه اینا تا نصفه شب ادامه داشت ک دیگ آشتی کردیم و فقط 2 ساعت خوابیدیم تا صبح و انقد همه چی عالی شد و بهمون خوش گذشت همه اون بدیاشو فراموش کردیم

من از مجردی همیشه بهترین گوشیارو داشتم ولی وسطای دوران عقد انقد بهم گیر میداد هی می‌گفت برا چی دو دق ...

این که از همون روز اول معلوم بوده چی بوده 

چرا باهاش ازدواج کردی 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 

۸۰۰ نفر مهمون دعوت کردن بیشترش بچه ها بودن خدا پدرشوهرمو بگم چیکار کنه بهترین عروسی و تالار و گرفت اخرم با مهمونای عتیقه و بی شخصیتشون گند زدن به همه چی وای وای چقدر بچه ها رو مخ بودن تروخدا عروسیاتونو پر جمعیت نگیرید

وقتی از آرایشگاه اومدم بیرون اون محله شلوغ بود کسایی بهم تبریک گفتن که هیچوقت ندیده بودمشون و اون روز رو برام قشنگتر کرده بود🥰♥️😍

شوهرم ک از آرایشم راضی بود😁😍

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍