2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز عروسیم تصادف کردیم با ماشین گل زده

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
تو تالارداشتیم باهم میرقصیدیم گفت فک نکن واقعا باهات خوبم همشو از دماغات درمیارم که همینجوری هم شد ا ...

به چه دلیلی ازتون نفرت داشت و اینطوری رفتار میکرد؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
به چه دلیلی ازتون نفرت داشت و اینطوری رفتار میکرد؟ 

بددل بود منکه تو تالار باعموهام وداداشام رقصیدم کلا کوفتم کرد اونشبو..همون رقصیدن شد بهانش درصورتیکه قبل عروسی باهاش حرف زدمو قبول کرد

بدترین روز عمرم بود ،درسته ک به عشقم ر#سیدم اما عروسیم افتضاح بود ندلباس ب دلم بود ن ارایش،عروسیم تو روستا بود تنهایی تنها بودم فقط مامانم و خواهرم بود 

ن عکسی ن آتلیه ای 

وای ک داغ دلم تازه شد🥺🥲😭

همش خاطره بده اومد دم ارایشگاه دنبالم اومدم بیام بیرون شنلم از سرم افتاد و جلوی فیلمبردار زد تو گوشم بعدشم توی باغ همش قیافه م درهم بود رفتیم تو سالن تا رسیدیم ب مامانم گفتم این دیوونس منو زده باورش نمیشد میگفت چی میگی گفتم بابا این منو دم ارایشگاه زده از فیلمبردارا بپرسید هی گفت فعلن هیچی نگو جلو مهمونا زشته

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
همش خاطره بده اومد دم ارایشگاه دنبالم اومدم بیام بیرون شنلم از سرم افتاد و جلوی فیلمبردار زد تو گوشم ...

هنو باهاشی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بدترین روز عمرم بود ،درسته ک به عشقم ر#سیدم اما عروسیم افتضاح بود ندلباس ب دلم بود ن ارایش،عروسیم تو ...

الان پشیمون نیسیتی ک کاش باهاش ازدواج نکردی ب جاش عروسی خوب میگیرفای

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

شوهرم تو کل دوران عقد برام گوشی نخرید روز عروسی یادم رفته بود لنز بگیرم اونروزم دوم عید بود همه جا بسته بود آرایشگرم مجبورم میکرد می‌گفت باید لنز بگیری من بدون لنز ارایشت نمیکنم تغییر نمیکنی منم به هزار التماس از آرایشگر گوشیشو گرفتم به شوهرم زنگ زدم برام لنز بخره بیاره از داروخونه چنان دادی زد پشت تلفن همه صداشو شنیدن سه تا غیر منم اونجا عروس بود شوهرای اونا رابراه براشون غذا و آبمیوه میاوردن من به شوهرم گفتم ی لنز بگیر پشت تلفن داد میزد یبار دیگه به من زنگ بزنی میام آرایشگاه رو سرت خراب میکنم انقد پیش آرایشگره و شاگردا و عروسای دیگه شرمنده شدم و کز کردم که خدا میدونه بعد فک کن من چهار سال پیش عروسی کردم نه هزار سال پیش نامرد ی گوشی نخرید برا من همه عروسا اونروز سلفی و تماس تصویری میگرفتن کنه بدبخت برای ی زنگ به این و اون التماس میکردم

از آرایشگاه که اومدم بیرون شوهرم گفت چرا این شکلی شدی در حالی که میکاپ روز عروسیم واقعا عالی بود 

موقع فیلمبرداری از بالای پله ها افتادم زمین تور از سرم درآمد و کف دستام خراش برداشت 

تو آرایشگاه که بودم همسرم زنگ زد که فیلمبرداری کرین حذف شده چون پدرشوهرم فراموش کرده بود به مسئول تالار بگه فیلمبردار خانم می خوایم و عکاس خانم هم نداشتن رفتیم یه آتلیه دیگه عکس گرفتیم اما جای بدش این بود که همسرم گفت بخاطر این اتفاق آنقدر عصبی شدم که دلم می خواد همه چیو بهم بزنم 

فردای عروسی صبح مادرشوهرش زنگ که عروس شدی یا نه