2777
2789

؟ 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من سال دیگه عمومیا برمیگردن حالا میگن تا سال ۱۴۰۵تصویب شده سابقه کنکور تاثیر داره..ولی همین امس ...

وای فقط خدا کنه عمومی برنگرده🥴😭

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

کاش این سابقه تحصیلی بره عمومیم برنگرده

یا اگه میخواد برگرده سابقه تحصیلی باز بردارن مثل قبل بشه کنکور 

اوف

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
وای فقط خدا کنه عمومی برنگرده🥴😭

سلام  هر ترم چند واحد میشه ترمیم زد؟ 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
بنظر من سال دیگه عمومیا برمیگردن حالا میگن تا سال ۱۴۰۵تصویب شده سابقه کنکور تاثیر داره..ولی همین امس ...

کانال لغو تاثیر قطعی

https://t.me/+teOIRwT4rVw0NzI0

لینک جدید گروه

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜