2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگن گاویان

من همیشه به این موارد فکر میکنم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
گاویان چیه؟!

منظورم اینه به جای کاو میگن گاو

مثلا یکی اینجا تاپیک زده بود که اسم بچم آرین هست بچه ها بهش میگن آری عن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
منظورم اینه به جای کاو میگن گاو مثلا یکی اینجا تاپیک زده بود که اسم بچم آرین هست بچه ها بهش میگن آر ...

این به فرهنگ خانوادگی بچه بستگی داره بچه هایی که روی تربیتشون کار شده هیچوقت اسم دیگران رو مسخره نمیکنن

ندوس

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)

یکی از آشناهای مهاجر این اسم رو رو برای پسرش انتخاب کرده بود، ولی خوش‌آهنگ نیست. اگر به اسامی ختم‌شونده به نون علاقه داری این‌ها پیشنهادهای منه:

آرمان، آرمین، افشین، ایمان، کیوان، پژمان، پویان، پیمان، دامون، شایان، متین، نیکان، نیوان، یزدان

آدرین، ادوین.

اسامی با ه و تا حد زیادی با ر رو ننوشتم.

دوتا نکته: به اسپل اسم به هر زبانی باید دقت کنی، مثلا متین بدون e آخر نوشته بشه، هم تلفظش عوض می‌شه، هم به فرانسوی معنی صبح می‌ده. بعد این که چند تا اسم انتخابیت رو به چند نفر از دوستانت با زبان‌ها مختلف نشون بده، ببین تو زبان آن‌ها معنی بدی نده. مثلا اسم‌هایی که به وش ختم می‌شن، تو فرانسه معنی گاو می‌ده. یا رش مثل آرش تو انگلیسی معنی خارش می‌ده. تلفظش رو هم بپرس که ترجیحا با تلفظ فارسی خیلی متفاوت نشه، مثل خسرو که فاجعه می‌شه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.