2777
2789

تاالانم خانوادم حمایتم کردن وگرنه نمی‌تونستم هر چی درمیارم خرج خود ارایشگاه میشه تازه من کلی هزینه دیگم داره سالن پول شاگردمم هست ۲تومن. ۳ماهه نتونستم یه مانتو بخرم فقط ادکلنو روتین پوستیمو میخرم اونم واجبه واقعا. شبا پیاده برمیگردم پول اسنپ ندم .خیلی تنهام کاش یا پولدار بشم یا یه ادم درستو حسابی بیاد تو زندگیم بگید آمین یکم دلداریم بدین در استانه ۳۵سالگی هییییچی ندارم الانم دارم گریه میکنم ولی خدارو هزاران بار شکر خانوادم پشتمن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

من داشتم افسردگی میگرفتم فقط جهت سرگرمی سالن زدم تو خونه داشتم دیوونه میشدم۲سال کرونا تو خونه بودم واقعا بد بود ببین خدا هست و به موقع از راه میرسه بهت قول میدم شاکر باشی همه چیز درست میشه دیدم که میگم الانم درسته دپرسم ولی امیدوارم به رحمت خدا نمیدونم چجوری ولی خودش درستش میکنه 

تو چرا صندلی تو آرایشگاهت اجاره نمیدی؟ آموزشم بذار. 

اجاره دادم عزیزم بااون اجاره رو میدادم پول شاگردو ابوبرقو موادم از کار سالن میدادم ولی اینجوری دیگه همه چی بهم ریخت