2777
2789

من حرفای امیر شریفی رو گوش میدادم ولی خیلی اعتقاد نداشتم میگفت به هرچی فکر کنی همون فکر  یا مشابه اون فکر تو زندگیت اتفاق میوفته هرچی بیشتر فکر کنی و حسش  بیشتر انرژیشو میفرستی

وقتی اینارو گوش میدادم باخودم میگفتم شاید ۱۰ درصدش درست باشه و حرفاش تخلیه 

من هرروز به دزدیده شدن گوشیم فکر میکردم  و میترسیدم که نکنه این اتفاق بیوفتهتا اینکه دیشب گوشی مامانمو زدن  مشابه فکری که من داشتم اتفاق افتاد 

از قبلشم خیلی از فکرایی که تو سرم داشتم دوسه تاش تو زندگیم اتفاق افتاد ولی با خودم بازم میگفتم نه بابا جذب و این مزخرفات چیه... تا اینکه دیشب فهمیدم این قانون صددرصد کار میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم معتقدم بسرمم اومده،  همسرم خیلی خوش بینه و همش مثبت فکرمیکنه و خیلی چیا میخواد یهویی به ...

دقیقا همسرتون با جهان ب صلح رسیده

میشه یکم از اخلاقشون بگید 

ادم بیخیالیه و حرش وجوشی نیس ؟

این قانون جذب واسه چیزای منفی دقیق کار میکنه اما روچیزای خوب عمل نمیکنه

چون فراکانس چیزای منفی بیشتره و مغز بیشتر به جیزای منفی فکر میکنه 

من یبار مامانم اینا مسافرت بودن غروب موقع اذان گریه م گرفت گفتم نکنه توراه اتفاقی براشون بیفته..بعد شبش مامانم تو راه سکته کرده بود...یبارم موقع کنکورم بود یبار از ذهنم گذشته نکنه مامانم نزدیک کنکورم از دنیا بره و یه هفته قبلش فوت شد..از اونجا هرررروقت فکر مرگ کسی یا فکر منفی میاد سراغم درجا حواسم پرت میکنم..چون منفیارو زود جذب میکنم..

دقیقا همسرتون با جهان ب صلح رسیده میشه یکم از اخلاقشون بگید  ادم بیخیالیه و حرش وجوشی نیس ؟

یجاهایی بیخیاله یجاهایی نه

مثلا برای سرکار رفتن همیشه زودتر از همکاراش سرکاره میگه دوس ندارم دیر برسم میخام قبل اومدن ارباب رجوع اماده باشم....  ولی مثلا بچم زود دنیا اومد نزدیک یک ماه بستری بود من داشتم دق میکردم و حرص میخوردم فکرمیکردم ایشون چقد بی تفاوته راحت مینشست فیلمشو نگاه میکرد و ظاهرا اروم بود، میگفت منم غصه خودمو دارم ولی با بی قراری کردن که درست نمیشه اونم مرخص میشه،،،  یا مثلا همش میگفت من فکرمیکنم امسال منو ازینجا جابجا میکنن میبرن فلان جا،  انقد گفت و گفت تا اینکه دونفر جابجا شدن و اونا به دلایلی نتونستن بمونن کنسل شدن همسرمو جای اونا فرستادن محلی ک دوست داشت،  خیلی خیلی خوشبینه و همیشه هم چیزای خوب براش میرسه،  مثلا داداشش همش ب همون ک داره قانع هست ولی همسر من نه خیلی بزرگ فکرمیکنه و الان زندگی خودش از برادرش بالاتره،  حتی برا کارش میگفت ازینجا رد میشدم میگفتم میشه یه روزی من بیام اینجا کار کنم و دقیقا همون سازمان استخدام شد