zp69 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 677 عنوان اینجا کسی بوده سونو گرافی با احتمال جنسیت رو بگه بعد برعکس شه؟ 397 بازدید | 17 پست من هفته ام بالاست کم نیست یعنی. ۱۷ هفته امگفت احتمال ۸۰ ۹۰ درصد دختره به نظرتون احتمال خطا هست یا نه؟ تجربه شو داشتید یا دیدید؟ 1402/05/03 | 11:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 92894 دیگه احتمال چیسونوگرافیت کاربلد نبودهتو این هفته ها باید قطعی بگن 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21134 چقدر اینجور تاپیکا این چند روز زیاد شده🤔🤔جشواره اشتباه گفتن جنسیته؟؟اخه کلی تاپیک دیدم راجع به اشتباه گفتن جنسیت توی این چند وقت الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
zp69 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 677 دیگه احتمال چی سونوگرافیت کاربلد نبوده تو این هفته ها باید قطعی بگن چی بگم.. گفت خیلی معلوم نیست ..
zp69 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 677 چقدر اینجور تاپیکا این چند روز زیاد شده🤔🤔 جشواره اشتباه گفتن جنسیته؟؟ اخه کلی تاپیک دیدم راجع ... نه به من اشتباه نگفته فقط گفت قطعی نیست منم میخوام تکلیفمو بدونم اخه
آرکامامان عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 149 سلام به من دوازده هفته و دو سونو ان تی روز احتمالی گفتهفته جهاردهم قطعی گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمیدونستم دیگه صداتو نمیشنوم نمیدونستم میشه حسرتم تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت
zp69 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 677 سلام به من دوازده هفته و دو سونو ان تی روز احتمالی گفت هفته جهاردهم قطعی سلام. جفتش یه جنس؟
آرکامامان عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 149 سلام. جفتش یه جنس؟ بله هر دو گفت پسر شما تهرانی گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمیدونستم دیگه صداتو نمیشنوم نمیدونستم میشه حسرتم تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت
آرکامامان عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 149 نه قمم من شنیدم بگن دختر احتمال داره پسر باشه انشالله یکی دو هفته دیگه آنومالی دقیق میگن بهتون گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمیدونستم دیگه صداتو نمیشنوم نمیدونستم میشه حسرتم تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت
zp69 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 677 من شنیدم بگن دختر احتمال داره پسر باشه انشالله یکی دو هفته دیگه آنومالی دقیق میگن بهتون ممنونم گلم
آرکامامان عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 149 ممنونم گلم ببخشید بچه اولتونه گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمیدونستم دیگه صداتو نمیشنوم نمیدونستم میشه حسرتم تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت
آرکامامان عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 149 نه یه دختر دارم زنده باشه منم یه دختر 14 ساله داره منتظر تولد داداششه گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمیدونستم دیگه صداتو نمیشنوم نمیدونستم میشه حسرتم تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت