2777
2789
عنوان

هیچ امیدی به زندگی ندارم

185 بازدید | 12 پست

نه دلمم میخواد با کسی حرف بزنم نه دلم میخواد بیرون برم حالم از همه چی بهم میخوره 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

عزیزم فکر مبکنم دوره ات نزدیکه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریم میخام خودمو بکشم🥲💔

پریشب کلی قرص خوردم خودمد بکشم اما همشو بالا اوردم

پریشب کلی قرص خوردم خودمد بکشم اما همشو بالا اوردم

خب عزیزم دلیلت چیه؟

چرا اینطوری شدی برادچی حالت انقدر بد شده حتما یه دلیلی داره دیگه

آخر بِدَمد صُبحِ اُمـید از شبِ من...
خب عزیزم دلیلت چیه؟ چرا اینطوری شدی برادچی حالت انقدر بد شده حتما یه دلیلی داره دیگه

نمیدونم میخوام به خانواده ام کمک کنم ولی نمیشه چند روز رفتم کار پاره وقت حالم از فضاش بهم خورد درشودم دلم میخواد فقط بخوابم 

نمیدونم میخوام به خانواده ام کمک کنم ولی نمیشه چند روز رفتم کار پاره وقت حالم از فضاش بهم خورد درشود ...

شاید افسردگی داشته باشی

من خودمم اینطوریم از زندگی ک دارم خسته ام

کل فکرو ذهنم شده من زشتم من فلانم از بیکاری اینطوری شدم 🥲💔

آخر بِدَمد صُبحِ اُمـید از شبِ من...