2777
2789
عنوان

درآوردن رحم در ۲۹سالگی طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 31 پست
دکترم تعریفشو زیاد میکنن دکتر قره باغی تو بیمارستان الزهرا تبریز فوق تخصص انکولوژی

مادر من چند سال پیش دل درد شدید گرفت ، بردیم دکتر گفت ببرید پزشک زنان، مام رفتیم پزشک زنان، اونم یه فرد سرشناس بود.

خلاصه گفت تو شکمت کیست داری، باید هر چه سریع تر عمل بشی.

دیگه اومدیم خونه، مام بچه بودیم.‌ پدرم رفت بیرون خرید کنه، کمی ترب سیاه هم با خودش اورد. مادرم گفت چیه این خریدی؟ بابام گفت همینجوری خریدم کنار سفره بذاریم مثل تربچه.

خلاصه مادرم شست و خورد کرد و پای ناهار خوردیم،شبم با شام خوردیم. دو روز بعد بابام گفت راستی این دو روزه شکاست از درد نداشتی! شاید بخاطر ترب بوده.

خلاصه مادرم شروع کرد ترب خوردن، بعد رفت سونو داد گفتن هیچ کیستی نداری.

دکترش باورش نمیشد .

پزشکا معمولا با متخصصین طب گیاهی ابشون تو یه جوب نمیره، سریع دارو درخواست عمل و ... برای همین میگم چند تا دکتر دیگم برو، بعد اگر نتیجه یکسان بود اقدام کن.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

مادر من چند سال پیش دل درد شدید گرفت ، بردیم دکتر گفت ببرید پزشک زنان، مام رفتیم پزشک زنان، اونم یه ...

ای کاش منم این تجربیات و داشتم متأسفانه همه چی عجله ای شد و نرفتم سراغ طب سنتی الان عمل شدم و گفتن کیست خیلی بزرگ شده رحمم در آوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.