2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس و سونوگرافی رحم و تخمدان

6425 بازدید | 53 پست

سلام مامانای عزیز.

تورو خدا کمکم کنید هرکسی تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه داره کمکم کنه.کم مونده از ترس سکته کنم.دلم میخواد از بغض و سنگینی دل و روحم بزنم زیر گریه اما بخاطر دوتا بچه کوچیک به زور جلو خودمو گرفتم.

دخترم پنج سال و دوماهشه با قد ۱۰۷ و وزن ۱۶/۵

خیلی ظریفه عفونت داشت که محض احتیاط بردم پیش دکتر زنان و اونم برای دخترم سونوگرافی رحم و تخمدان نوشت انجام دادیم دیروز که بردم نشونش دادم همه غم عالم ریخت به سرم.تو سونوگرافیش فولیکول دیده شده سه تا توی یه تخمدان پنج تا توی یکی دیگه.یکی دوتا که نیست😭😭😭😭😭

دکتر براش آزمایش هورمونی و کم کاری تیروئید هم نوشت شنبه میخوام ببرم انجام بده.موی زاید و جوانه زدن سینه نداره

از روی سونو مشکوک به بلوغ زودرسه چه خاکی به سرم کنم؟؟؟؟

بچه م کوتاه قد (کوتوله) بمونه چی

همین الانش خیلی کوچولو و ظریفه.

من خودم قدم ۱۶۲ هست ۱۲ سالگی پر شدم

تو خونه تو پوشش خیلی رعایت میکنیم ماهواره نداریم تو گوشی فقط کارتون و شعر گوش میده هیچ چیز خاص و مورد داری اطرافش نیست.

خدا دارم دیوونه میشم.تورو خدا توی این ماه محرمی دخترمو دعا کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببریش متخصصان کودکان نه دکتر زنان

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین عزیزم سینه اش جوانه بزنه سفت بشه دو سال بعدش پریود میشه

نگران نباش ورزش کنه دخترتون انشالله مشکلی پیش نمیاد

دختر منم هفت سال و هشت ماهشه چند تا موی زاید درآورده دکتر گفت بلوغ نیست 

🥰🥰

🙄جسارتا از دوران جنینی تخمدانا فولیکول دارن نداشته باشه پس چطور دوران بلوغ تخمک ازاد کنه ؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

شاید بقیه دخترا توی این سن دارن ما نمیدونیم همه که سونو و آزمایش ندادن متوجه بشن

منم شنیدم از بدو تولد دستگاه رحمشون فعالیت داره

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

با امپول جلوشو میگیرن حتما دکتر غدد ببر ک صفحات رشد بسته نشه و یکی از علل بلوغ زودرس هوای گرمه.کدوم منطقه اید؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ببین عزیزم سینه اش جوانه بزنه سفت بشه دو سال بعدش پریود میشه نگران نباش ورزش کنه دخترتون انشالله مش ...

این روش مطمئنه؟ 😂میخوام ببینم بچه دختر عمه ام کی به بلوغ میرسه؟ ۷سالشه ها ممه هاش از من ۲۲ساله بزرگتره 🤧

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ان شا الله چنین چیزی نیست عزیزم بحق رقیه سه ساله ,یه نذری از طرف حضرت رقیه بده به بچه ها

به خدا از دیروز تا حالا هرنذری به ذهنم‌میاد و در توانم هست گفتم.خیلی محتاجم به دعای خیرتون خانمی

حتما چاقه یا بلوغش شروع شده نمیدونم مطمعنه یا نه دکتر اینجوری گفت والا

اوففف خیلی چاقه🤦🏻‍♀️

شاید بقیه دخترا توی این سن دارن ما نمیدونیم همه که سونو و آزمایش ندادن متوجه بشن

آره ولی کلا نباید فولیکول دیده بشه.دیده شدن فولیکول اونم به این تعداد زیاد😭😭😭تخمدانهاش داره فعال میشه