2777
2789
عنوان

ابله مرغان گرفتم؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8372 بازدید | 42 پست
انشاالله که ابله مرغون نباشه . من 23 سالگی گرفتم پوکیدم. اگه امروز تازه دونه زده امشب شب سختی میشه ب ...

دونه که انگار خیلی وقته زده 

چون این دونه ها ترکیدن وزخم شدن 

تبم ندارم ولی بدنم گر میگیره احساس خستگی زیاد میکنم 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

اهان راستی دونه هارو حتی اگه دست نزنی ام جای بعضیاش می مونه. ولی بعد چندسال فرورفتگیاش کمتر میشه&nbs ...

چکارکنم نمونه پماد چیزی نیست؟ 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط عنبر نسا اونم اصل و از جای معتبر تهیه کن یعنی تو دوسه روز خوب خوب میشی روزی دوبار دوده بده بده ا ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم مال من فکر میکنم خفیف باشه

بی دکتر دارو های ضد خارش و.. بهت میده خونتون خنک باشه چیزای گرمم نخور

باشه خوشگلم دعاکن زودی خوب شه ما چندروز دیگه نذری داریم 🥺

دونه که انگار خیلی وقته زده  چون این دونه ها ترکیدن وزخم شدن  تبم ندارم ولی بدنم گر میگی ...

خب احتمالا خفیفش رو گرفتین . کار خاصی نمیشه کرد جز استفاده از همون دارو و پمادهایی  که دکتر داده تا دوران مریضی تموم بشه . امیدوارم زودتر خوب بشی 

باشه خوشگلم دعاکن زودی خوب شه ما چندروز دیگه نذری داریم 🥺

ایشالا بهتر میشی 

عکسی که من دیدم به قول خوتون انگار چند روزی ازش گذشته و اکر اشتباه نکنم تعداد دونه هایی هم که زدید تقریبا کمه

پس ایشالا زودتر خوب بشید🧡

🌙💜

چکارکنم نمونه پماد چیزی نیست؟ 

من پماد و داروهاشو استفاده کردم و از ترسم اصلا به دونه های روی صورتم دست نزدم ولی جای یکی دوتاش موند . تا چندسال اول خیلی مشخص بودن ولی الان محو شدن تقریبا . روی گردنمم جاش مونده بود ، اینطوری که اندازه دونه ها رنگ پوستم روشن تر از جای دیگه بود. ولی به مرور زمان اونا هم از بین رفتن

من پماد و داروهاشو استفاده کردم و از ترسم اصلا به دونه های روی صورتم دست نزدم ولی جای یکی دوتاش موند ...

یخ بزارم روشون خوبه؟ 

سلام عزیزم شما ابله مرغون ک گرفتی چند روزه خوب شدی منم گرفتم هم خودم همه بچه هام تازه اولشه

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
سلام عزیزم شما ابله مرغون ک گرفتی چند روزه خوب شدی منم گرفتم هم خودم همه بچه هام تازه اولشه

سلام گلم دو سه روز شدید تب داشتم و بدن درد 

بعدش رفتم روبه بهبودی 

خاکشیر زیاد بخورید