2777
2789
عنوان

ابله مرغان گرفتم؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8372 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشه به احتمال زیاد  فقط و فقط دونه هارو نکن چون بدجور جاش می‌مونه رو صورتت❤️

کاری بهشون ندارم زلیل مرده هارو 😅

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

دور از جونت ،شوهر خاله ی منم گرفته الان بیمارستان بستریه 

چرااااا؟ 

سنش بالا است؟ 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

لازم نیست نگران باشی شوهر منم ابله مرغون گرفته امروز هشت روزه دیگه خوبه خوب شده

مال منم انگار خیلی وقته ولی علائم نداشتم 

چون داخ گوگل خوندم این حالتی که روی بدن من شده 10روز که میگذره که تاول ها زخم میشن 

چندروزه خوب میشه؟

تقریبا ۱ هفته ۱ هفته و نیم 

ولی تا ۲ هفته واگیر دار 

هرکس هم تو خونتون نگرفته چه از اعضای خانوادت چه کسایی که تو خونتون رفت و آمد دارن مثل خاله و... همشون میگیرن 

من گرفتم همه پسر خاله ها و دختر خاله هام و داداشام که اصلا لمسشون نکرده بودم گرفتن

🌙💜

تقریبا ۱ هفته ۱ هفته و نیم  ولی تا ۲ هفته واگیر دار  هرکس هم تو خونتون نگرفته چه از اعضا ...

یا خداااا

ما چندروز دیگه نذری داریم چکارکنم😭

۳۵ سالشه  تو گردنش زده میگن خطرناکه بستریش کردن  مسکن بهش میزنن مرتب

بیچاره 

من بغل سینه ام یکی زده شده مثل همون که عکس دادم 

فقط عنبر نسا اونم اصل و از جای معتبر تهیه کن یعنی تو دوسه روز خوب خوب میشی روزی دوبار دوده بده بده اخر شب برو حمام خودت و بشور دوباره فرداش هم به همین منوال تاکاملا آبله ها خشک بشن ریششون نابود بشه فقط هم خنکی بخور به هیچ وجه ادویه جات نخور 

هندونه ،سیب ،خیار، آب هویج وشربت ابلیمو با خاکشیر  اینجور چیزا زود زود خوب میشی گلم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
کاری بهشون ندارم زلیل مرده هارو 😅

انشاالله که ابله مرغون نباشه . من 23 سالگی گرفتم پوکیدم. اگه امروز تازه دونه زده امشب شب سختی میشه برات . من شب اول مریضی تا صبح نخوابیدم از بس حالم بد بود . یه تب وحشتناک داشتم وقتی ام صبح بیدار شدم دونه ها خیلی خیلی بیشتر شده بود . اگه امشب حالت بد نشد و فردا هم دیدی بیشتر نشدن مطمئن باش ابله مرغون نیست 

انشاالله که ابله مرغون نباشه . من 23 سالگی گرفتم پوکیدم. اگه امروز تازه دونه زده امشب شب سختی میشه ب ...

اهان راستی دونه هارو حتی اگه دست نزنی ام جای بعضیاش می مونه. ولی بعد چندسال فرورفتگیاش کمتر میشه