2777
2789

سلام سلام دوستان من با یکی حدود سال99 به صورت مجازی دوست شدم. وبه دلایلی با هم کات کردیم. وهمون هنوز مجرد ومن بعداز اون دیگه سمت کسی نرفتم چون مترسیدم که دوباره حرف های که اون شب سخت شنیدم دوباره بشنوم. وحالا دانشجو معلم (فرهنگیان) شدم وامروز دوباره پیچ اینستا شو پیدا کردم وخیلی دلم میخواست بهش پیام بدم ولی 😔😔نـتونستم بدم. هنوزم میخوامش دوسش دارم وازش متنفرم. حالا چی کار کنم؟؟ 

راستی پسر کارمند دادگستری 32سالشع من 20 سالمه!؟ 😂 😐

. در خواست دوستی رررررررد 🗿😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا باور کن اون اصلا به یادتم نبست با دوست دختر های جدید در حال کیف هست این ما دختراییم که اینقد حساسیم

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

ولی این تاپیک‌رو که دیدم یاد عشق ۳ سال پیش خودم افتادم و متاسفانه تو‌نمیبینیش ولی ما تو یه محلیم و من زیاد میبینمش بر حسب اتفاق خیلی سخت بود اولاش الان فقط شدع یه حسرت کوچیک ولی این علاقه شدید من به این آدم باعث نشد دیگه با هیچکس ملاقات نکنم و خودمو با اون تموم شده بدونم چه بسا ادمای بهتری از اون دیدم و باهاشون رابطه عاطفی داشتم ولی اون همیشه حسرت کوچیک من‌میمونه نمیدونم چرا🙂

غرورتو نزار زیر پات بابا الان که مستقل شدی و امنیت شغلی داری کیس های خیلی زیاد و بهتری برات پیدا میش ...

اره خواستگار که زیاد دارم. دیروز معاون مدرسمون زنگ زده میگه ازدواج نمیکنی میگم کیس خوبی باشه چرا میگه پسرم دکتر دندونه ماشین خونه همچی هم داره وقت سنش 33سالشه منم گفتم نع 

. در خواست دوستی رررررررد 🗿😊
اره خواستگار که زیاد دارم. دیروز معاون مدرسمون زنگ زده میگه ازدواج نمیکنی میگم کیس خوبی باشه چرا میگ ...

حالا لازم نیس سریعم ازدواج کنی گزینه هاتو بسنج ببین چجوری مردی بیشتر میپسندی برای یک عمر زندگی ادم با عشق اولش ازدواج نمیکنه که

زیر پست اینستاش یک دختر پست گذشت عاشقانه منم رفت دایرتش اون رفت بهش گفت بعد....... 

ببین یکم واقع بینانه ب قضیه نگا کنیم اگ از این آدمایی هستش ک هر روز با یکی میگرده خداتو هزار مرتبه شکر کن ک کات کردین.. اینو طبق تجربه خودم میگم!!! من وقتی با همسرم دوست بودم و اومد خواستگاری خواهرم گف من اونو میشناسم هر روز بایک دختر میگرده من کووووور شده بودم گفتم اون قبل من بوده ولی ازدواج کردیم من شش ماهه باردار بودم بهم خیانت کرد.... کلا از اون موقع زندگیم داغون شد هاااا داغون