2777
2789
عنوان

توجه زیاد جاریم به همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4878 بازدید | 54 پست
مردها متوجه نميشن  خونواده همسرت واكنشي نميدن؟؟

خواهرشوهرم میگه زندگیشون به اندازه کافی داغون هست میترسم مطرح کنم بدتر بشه.

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
وای خدا اسی برو تایپک‌هامو ببین منم یه جاری دارم عین تو کل قضیع رو توی تایپک جاری به‌ شوهرت بگه دردت ...

دقیقا اینکه درد داره یه بار نمیگه تو درست میگی.هم به شوهرم و هم به خواهرش گفتم اگه این قضیه برعکس بود مگه تو تحمل میکردی؟میگه نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اینکه درد داره یه بار نمیگه تو درست میگی.هم به شوهرم و هم به خواهرش گفتم اگه این قضیه برعکس بو ...

بزن روش

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
گلم درخواست دوستی رو قبول کن.بهت پیام بدم

چشم

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
متاسفانه بعضی زنا کرم دارن  جاری منم همینطوره با شوهرم .من رابطه رو قطع کردم تقریبا  الب ...

من ی دوست داشتم خیلی زیبا و همه چی تموم بود یعنی با وجود اون هیچ زنی به چشم نمیومد

تو کار و تحصیل هم خیلی سرتر بود ... ولی یبار تو پیک نیک بعد ناهار از خستگی ولو شدیم

یک ان چشمش باز کرد دید دو تا دختر دو طرف شوهرش نشستن خواهر هم بودنااا...  باورت نمیشه از خواب بلند شد پاشد رفت کنارشون به دختره گفت لطفا اون طرف بشینین میخام کنار شوهرم بشینم!!

خیلی شیک و با سباست دختره رو بلند کرد

گفت بیزحمت بلند شین میخام اینجا بشینم!

درس شد برای همه

اون روز به خیلیا بر خورد ولی خودش با اعتماد و عزت نفس اینکارو کرد تا اخرم جفتش نشست شوهرشم دستش اومد با اینکه مرد خوبی هم هست متوجه بشه یه مسایلی اداب هست ما نگفتیم کسی بد طینته اصلا! ادب حکم میکنه پاشه زن و بچش دو طرفش بشینن 

اصلا کوتاه نیاین چرا کم شعورا انقد پررو تشریف دارن؟

کم نیارین

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

بعدشم روایته یا حکایت ... تو مهمونی زن باید جفت شوهرش بشینه

من زنهای مذهبی فامیل دیدم اصلا پذیرایی کمک نمیکردن کنار شوهرشون میشنشتن 

از قدیم بزرگترا به تازه عروسا میگفتن کنار شوهرت پاشدی شیطون بغل دستش میشینه

هدف دار بود این حرفشون 

اینطوری کسی هم عروسو اذیت نمیکنه دور از چشم شوهر

کسی هم مرد رو دوره نمیکنه زیر گوشش بخونه

بردارشوهر کوچیکم که اصلا محلش نمیزاره.مادرشوهرم در کل بخاطر پسرش دوباره قبولش کرده.بار ادل که پا گشا ...

من ی همکار خانم دارم اینطوریه

تعطیله کلا...اینجور ادما ابرو شون بره چیزی جلودارشون نیست

درگیر نشو

ولی اصلا خونشون نرین

سلام علیک خدافظ! یکم مشنگ میزنن ولی هفتاد سال عبادت یک شب بباد میره

مراقب باشین

من ی همکار خانم دارم اینطوریه تعطیله کلا...اینجور ادما ابرو شون بره چیزی جلودارشون نیست درگیر نشو ...

خداروشکر رفت و امد محدوده.خدا این آدما رو شفا بده😊

بعدشم روایته یا حکایت ... تو مهمونی زن باید جفت شوهرش بشینه من زنهای مذهبی فامیل دیدم اصلا پذیرایی ...

اصلا خودم این مدلی هستم هرجا میرم باید کنار شوهرم بشینم.محبتم تو جمع هم بهش نشون میدم اخلاقم اینجوریه.

خداروشکر رفت و امد محدوده.خدا این آدما رو شفا بده😊

بی جهت خندیدن

بی جهت حواس ی مرد رو بخودشون جلب کردن

اینا کمبود شخصیت دارن

وقتی از چشم همه افتاد با مدیر ما که پیرمرد بود بخاطر حس پدر فرزندی باهاش خوب بود چنان صمیمی شد که ملت پشت سر مدیر ما حرف در اوردن خانومش اومد که باید اخراجش کنی تو تاپیک هام گفتم جریانو....

بعد با یکی از مردهای جوون که ادم بی شیله پیله ای بود گرم گرفت  پسره خیلی چشم پاکه دید این ول نمیکنه... همشم دختره میگفت فلانی داداشمه! 

زبون داشت چ زبونی... ولی رفتاراش عین دخترای بی حیا

من میگم پاکه خطایی نداره ولی تمام حرکات و رفتاراش یجور شیدایی خنده های بی جهت ، تلاش نامحسوس برای جلب توجه مخصوصا از ناحیه مردها داره ... ما زنها تیزیم میفهمیم

باهاش برخورد شد بشدت ابرو ریز و اصلا ی وضعیتی ساخت...

خداروشکر کن دوری ازش 

اصلا هم کوتاه نیا 

دلتم نسوزه یوقتیی خانه براندازن

من ی دوست داشتم خیلی زیبا و همه چی تموم بود یعنی با وجود اون هیچ زنی به چشم نمیومد تو کار و تحصیل ه ...

همسرم اخلاقمو میدونه هرجا باشیم مخصوصا سر سفره برام جا باز میکنه میدونه باید کنارش بشینم.

بی جهت خندیدن بی جهت حواس ی مرد رو بخودشون جلب کردن اینا کمبود شخصیت دارن وقتی از چشم همه افتاد ب ...

دقیقا حس خوبی بهم نمیده تو خانواده بهش دیده نشده دنبال جلب محبته 

زنداداش دوس پسره منم همینه البته چن لول بالاتر کادو میخره بی جهت وقت و بی وقت وقتی میاد میپره بغلش با شوهرش قلیون نمیکشن با این میکشن با شوهرش خرید نمیره با این میره کلا همممه کارشو با دوس پسر من انجام میده متنفرم ازش

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
دقیقا حس خوبی بهم نمیده تو خانواده بهش دیده نشده دنبال جلب محبته 

ببین همه ما صعف ها و مشکلاتی پشت سر گزاشتیم ولی خدا بد و خوبو به ادم الهام میکنه

من ابدا توجیه نمیکنم رفتار اینجور زنها رو

صدام حسین بچگی بهش تجاوز شد اونجور شد

اپرا وینفری هم بچگی بهش تجاوز شد ولی الان این کیه و اون کیه

خدا حجت تمام میکنه 

برا همین اصلا کوتاه نمیام پیش خودم و نمیپذیرم وگرنه خیلی قاتلا و زنهای خیابونی هم کودکی سختی داشتن

خیلیا از دل همینها تقدیر خودشونو تغییر دادن و عوص شدن

خدا بهتر میدونه 😔