2777
2789
عنوان

چقدر بچه ها پررو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 67 پست

واقعا چقدر بی ادب 

اینا پدر مادراشون بهشون احترام به بزرگتر یاد ندادن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

😂ناراحت نشیا ولی صددرصد ی چیزی تو دوران تحصیلشون بوده که اذیت شدن و الان دوس ندارن من خودم به شخصه ...

برادر من از معلم کلاس سومش متنفره

میگفت آبجی دیدمش سلام نکردم 

معلم گفت سلام فلانی خوبی؟

گفتم سلام آره خوبم بعد رفتم

چون اون زمان معلم تو شاد درس میداد من بارها دیدم لحن صحبت کردنش آدمو ناراحت میکرد

مثلا تکلیف رو میگفت تا ساعت فلان بفرستید ولی مامان و بابای من چون سرکار بودن بعدش میومدن داداشم دیر میکرد تکلیفش مثلا یک ساعت و نیم یا دوساعت

معلم سین میکرد جواب نمی‌داد!!!

به بقیه می‌نوشت آفرین صد آفرین 

بخاطر همین چیزا برادرم متنفر بود ازش

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تو فکر میکنی به اونا لطف کردی و شک ندارم اونا همه ازت نفرت دارن

🤔😒!

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

😂ناراحت نشیا ولی صددرصد ی چیزی تو دوران تحصیلشون بوده که اذیت شدن و الان دوس ندارن من خودم به شخصه ...

اگه بد بودم تعجب می کردم ولی باهاشون خوب بودم صمیمی بودیم هواشونو داشتم 

منم ششم درس میدم

بچه ها با زمان ما خیییییلی فرق کردن

وقتی جلوی چشم من وسط کلاس سر دوست پسر با هم دعوا میکنن دیگه بدون حجب و حیا براشون چقدر چیز غریبیه

من بعد از عید به مادراشون هم گفتم

گفتم ول کردید بچه هاتون رو

من از اول مهر بچه زیر دستم بود ،خدا شاهده اینقدر تغییر کرده بودن و مودب شده بودن، عید که رفتن تعطیلات کامل برگشتن به تنظیمات کارخانه

سلام کردن هم یادشون رفته بود

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
برادر من از معلم کلاس سومش متنفره میگفت آبجی دیدمش سلام نکردم  معلم گفت سلام فلانی خوبی؟ گفت ...

من از گل نازک تر نمیگفتم بهشون .سال اول تدریسمم بود انرژیم بالا بود و همه چی خوب بود .کلی از خانواده ها راضی بودن ازم و ارتباطمم با بچه ها صمیمی بود براهمین تعجب کردم

واقعا چقدر بی ادب  اینا پدر مادراشون بهشون احترام به بزرگتر یاد ندادن

✓✓متاسفانه دقیقا

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

حوصله بحث باشمارو ندارم من به کار خودم نمیگم لطف من خارج از مدرسه رایگان براشون تدریس میکردم.اینجا ک ...

خب عزیزم رایگان تدریس کردی واقعا اجرت با خدا/بابای منم معلم هست و خیلی وقتا رایگان تدریس کرده واسه بچه هایی که بضاعت مالی نداشتن یا حتی پول نگرفته از مدرسه بابت کلاس ها/ولی هیچوقت انتظار نداشت از هیچکس حالا شاگرداش دبیرستانی بودن نه ابتدایی که میگی پررو🙂

دیگه واسه بچه کلاس ششم منت نذار

چون اون بچه س متوجه نمیشه مخصوصا پسر

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
برادر من از معلم کلاس سومش متنفره میگفت آبجی دیدمش سلام نکردم  معلم گفت سلام فلانی خوبی؟ گفت ...

منم همین بودم برادرمم همینه من معلم کلاس اول دبستانم خیلی ظلم کرد باعث شد از درس متنفر باشم معلم خیلی شرطه تو یادگیری و دوس داشتن مدرسه

منم ششم درس میدم بچه ها با زمان ما خیییییلی فرق کردن وقتی جلوی چشم من وسط کلاس سر دوست پسر با هم د ...

🙂😔🤍